Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

Vágólapra másolva!
Kasza Tibi a közösségi oldalán mutatta meg a karóráját, ami hatalmas botrányt váltott ki.
Vágólapra másolva!

A Szerencsekerék műsorvezetője nemég  közösségi oldalán élőben jelentkezett be, azonban a követői észrevették, hogy a férfi milliós karórát visel, ami három luxusautó árának is megfelel.

Kasza Tibi órája igencsak felkeltette az érdeklődést, és többen azt taglalták, hogy mennyit érhet a szerzemény.

Ha ez egy valódi Richard Mille óra, akkor az kb. három luxusautó ára a kezén nagyjából

- írt valaki a Redditen. 

„Mivel, akik ennyire kérkednek a vagyonukkal, azok veszik ezeket a "nézz már ide rám" nagy órákat. Pedig annyi, de annyi szép és ízléses drága óra létezik, de ezeknek a wannabe gazdagoknak ízlésük nem lesz a hirtelen jött pénzzel” - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

Az önmarketing egyik legfontosabb pontja, hogy mindig viseljen valamit, amit irigyelnek rajta 

- olvasható a vélemény. 

A Ripost beszámolt arról, hogy egy Richard Mille óráért akár 500 millió forintot is elkérhetnek, így többen azt gondolják, hogy hamisítvány. Azonban akadnak olyan darabok is, amiért jóval kevesebbet, 7-8 millió forintot kell kifizetni.

Nem az az igazi pénzes ember, aki minden nap ingben, öltönyben, luxuscikkekben villog.

Hanem aki egyszerű pólóban, atlétanadrágban szaladgál. Meg nem mondanád róla, hogy teli van pénzzel, ha nem ismeri az ember" - szólt hozzá valaki.

Az azonban eddig még nem derült ki, hogy valóban egy luxusórát visel a sztár vagy csupán egy jóval olcsóbb hamisítványt.

Valóban válnak a feleségével?

Kasza Tibi házassága sokak szerint válságba kerülhetett, sőt, azt is rebesgették, hogy Darai Andreával már a válópert is beadták.

A Szerencsekerék műsorvezetőjéhez is eljutottak a válásáról szóló pletykák. Úgy döntött, hogy a zárt Facebook-csoportjában – aminek már közel 200 000 tagja van – videóban reagál.

Az énekes Thaiföldön tartózkodott, amikor belefutott a róluk szóló hírekbe. Kiemelte, hogy a házasságával minden a legnagyobb rendben van, és egy életre választott magának párt. A rosszakaróinak üzeni, hogy őszinte és jó kapcsolatot ápolnak a feleségével, a válás gondolata pedig fel sem merült bennük. Hozzátette: a találgatások igencsak messze állnak a valóságtól.