Könnyes szemmel kimondták a döntést a Házasság első látásra utolsó párosai is

Házasság első látásra
Házasság első látásra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Véget ért a TV2 nagy sikerű párválasztó realityje, a Házasság első látásra.
Vágólapra másolva!

A TV2-n nagy sikerrel futó párkereső reality, a Házasság első látásra utolsó adásában Boginak és Gerinek is el kellett döntenie, ad-e esélyt annak a házasságnak, amelyet párkapcsolati szakértők hoztak össze. Ebben a műsorban ugyanis a nő és a férfi az anyakönyvvezető előtt találkozik először, és az esküvő, lagzi után kezdenek csak ismerkedni igazán.

Házasság első látásra
Bogi, a Házasság első látásra szereplője 
Fotó: TV2

Bogi és Geri közt nem alakult ki szerelem, sokszor veszekedtek, nem lehetett érezni a harmóniát. Az utolsó adásban kikérték barátaik véleményét is. „Jó ember, megkedveltem az utóbbi időszakban. Nem működök jól nyomás alatt, elég stresszes nekem ez a levélírás. Nem gondoltam volna, hogy ez a döntés ennyire meg fog viselni” – közölte Bogi a nagy döntés előtt.

Geri az utolsó adásban elárulta, hogy már a házasság napján tudta, hogy nehéz dolga lesz párjával. „Nagyon jó csapat voltunk, de nem tudom, egy ez egy életre szól-e. Nem volt könnyű döntés, de felelősségtelesen meghoztam. Rövid idő alatt magasságokba jutottunk el, semmi nem szabhat gátat kettőnknek. Bogi, én veled szeretném folytatni” – mondta remegő hangon a férfi.

Házasság első látásra
Geri bízott ebben a kapcsolatban 
Fotó: TV2

Bogi intenzív időszakot emlegetett, amire mindig emlékezni fognak.”Két nagyon külön világ vagyunk. Nagy szerencsém volt veled, hogy ilyen jó ember vagy” – közölte. Megszerette a kapcsolat dinamikáját, felszabadult ebben a kapcsolatban. Lojális társak lettek, vélte Bogi, aki őszinteséget és szeretetet is emlegetett. A döntésében egyszerre akart az eszére és a szívére hallgatni: de hiányzik valami a folytatáshoz, így ő nem akarta folytatni a házasságot. 

Hogy döntött Hilda és Laci? Kiderül, lapozzon!