A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

Mikes Anna, Krausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát próbára tette, hogy együtt vágtak neki az Ázsia Expressznek. A séf a forgatás végeztével elárulta, együtt maradtak-e.
Vágólapra másolva!

Véget ért az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, amelynek során a Fülöp-szigeteken és Tajvanon kalandoztak a szereplők, köztük Krausz Gábor és Mikes Anna.

A séf és a táncosnő kapcsolata viszonylag frissnek számított az induláskor, így sokan aggódtak, hogy kilépve a komfortzónájukból együtt maradnak-e. Volt olyan ismerősük is, aki névtelenül nyilatkozott, Krausz Gábor most neki is válaszolt: 

Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van.

A kapcsolatunk nem csak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött. Persze mi ketten és a valódi barátaink pontosan tudták, hogy ez így lesz, így valójában továbbra sem hisszük, hogy a nyilatkozó ismer minket, sőt a létezése is kérdéses, de a lényeg, hogy kár volt aggódni" – mondta most a Borsnak Krausz Gábor.

Az Instagramról is kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben köztük:

Hogyan élték meg az Ázsia Expresszt?

Krausz persze arról is mesélt, hogy miként élték meg az ázsiai kalandot: "Kezdeném mindjárt azzal, hogy 

semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is.

Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom" – nyilatkozta.

"Hogy mit hoztunk haza Ázsiából? Hát új recepteket biztosan nem. Maradjunk annyiban, hogy ettünk olyasmiket, amik, remélem, idővel kikopnak az emlékezetünkből! Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol. Viszont egy hatalmas tanulsággal biztosan gazdagodtunk. Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos. Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít. 

Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket.

Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem" – tette hozzá.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!