Tökéletes fenekét fogdossa a Miss Influencer Hungary nyertese - videó

Vágólapra másolva!
Szőke Rebeka, a Miss Influencer Hungary nyertese a közösségi oldalán vetkőzött le.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Szorcsik Viki szervező- és celebtársaival a magyar közösségi média királynőjét keresték, meglett, Szőke Rebeka személyében. A Miss Influencer nyertese 5 millió forintot és egy luxusutazást nyert Dubajba. Több celeb is megmérettette magát a versenyen, például Opitz Barbi, Fazekas Vivien, Szarvas Andi, és Gáspár Virág. A zsűri tagja volt többek között Rubint Réka, a nemrég házasodott Vasvári Vivien és Csuti is. A második helyezett Szarvas Andi lett, Jerkovics Bogi pedig a harmadik.

"Próbálom összeszedni magam! Válaszolni fogok mindenkinek, csak most megyünk ünnepelni" - írta még korábban Szőke Rebeka közösségi oldalán, amelyről az derül ki, hogy a fiatal lány sportosságával, tudatos gondolkodásával nyerte el a zsűri tetszését.

Ami nem csoda, ugyanis a fiatal lány gyakran mutogatja magát fehérneműben, hiányos öltözetben, vagy épp merész ruhákban. Legutóbb egy videót osztott meg a közösségi oldalán, ahol egy kék bikiniben illegeti magát, formás fenekéért és hatalmas melleiért pedig majd megőrülnek a követői.

Eszméletlen jó csaj vagy!

 - bókolt neki egy férfi. 

"Bomba vagy! Tetszel" - olvasható a hozzászólás. 

Most ha valaki szexi, akkor azt meg kell mondani... 

- jegyezte meg az egyik követője. 

Szadomazo szettben is fotózták

Szőke Rebeka még márciusban osztott meg magáról olyan fotót, ahol kék, csipkés, alig takaró fehérneműben látható, ráadásul a bilincs is előkerült, ami végül a Miss Influencer nyertesének a csuklójára is felkerült. 

A fiatal lány igencsak merész, ebben a szettben pedig úgy nézett ki, akár egy domina.

Egy másik influenszer is meztelenkedik

Igen kevés magyar influenszert követnek ilyen sokan az interneten: Mészáros Mercédesz 4,4 millió követővel bír a TikTokon, közel 50 millió like-ot szerzett eddig, miközben az Instagramon is van 1,7 millió követője.

Közösségi oldalain gyakran tűnik fel hiányos öltözékben, lengén öltözve, kihangsúlyozva figyelemfelkeltő domborulatait. Vannak képei, melyek medencében készültek, máskor pedig dzsungelben, tengerparti szállodák előtt pózol, néha pedig épp tükör előtt állva lő egy szelfit népes követőtáborának. Bowlingpályán, kifutón, sivatagban és gyönyörű, vadregényes erdők, hegyormok előtt is készültek fotók, így a háttér igen változatos.