Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Jákob Zoltán barátnőjével való kapcsolatáról beszélt a TV2 sztárja

Edina A Nagy Ő-ből
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője szerint még csak barátkoznak.
Vágólapra másolva!

Egy poszt alapján úgy tűnik, hogy egy párt alkot A Nagy Ő 2023-as kiadásában látott Edina, aki Jákob Zoltán miatt indult a romantikus párkereső realityben, illetve egy másik TV2-es műsorban látott Geri, utóbbi a Házasság első látásra szereplője volt idén tavasszal. Utóbbinak sok örömet nem hozott a műsor, a szakértők Bogit tették mellé, aki viszont nagyjából az első naptól jelezte, hogy a kísérlet miatt benne van a dologban, de nem tekinti valódi férjének a férfit és komoly érzelmei sincsenek. Ezzel együtt Geri úgy vélte, ha tovább tart a műsor, akkor meghódítja a nőt - de nem így lett, külön folytatták. 

A TV2-es párkereső műsorainak nézői most arra figyelhettek fel, hogy valószínűleg összejött két különböző műsor szereplője, jóval a forgatások után. Ezen a fotón ugyanis az az Edina látható Geri mögött, aki tavaly még Jákob Zoltán figyelméért küzdött A Nagy Őben:

A poszt nem kommentelhető, viszont 1600 like-ot már kapott. a Bors megkereste a férfit, aki nem volt bőbeszédű: "Sokat nem tudok még elmondani a dologról, barátkozunk" - jegyezte meg.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről