Drámai részletek derültek ki Carrie Fisher haláláról

Vágólapra másolva!
Az egykori Leia hercegnő egy barátja szerint a visszakapott szerep miatt halt meg a színésznő.
Vágólapra másolva!

James Blunt egykor jó barátja volt a Csillagok háborúja Leia hercegnőjét alakító színésznőnek: az énekes most Carrie Fisher drogfogyasztásáról beszélt, állítása szerint „nagy nyomás” volt rajta, ez vezetett a halálához. Blunt úgy emlékszik, hogy Fishert épp akkoriban kérték fel, hogy térjen vissza egy Star Wars-filmben (Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő, 2015), és épp a halála előtti nap járt nála.

le retour du Jedi
Carrie Fisher ikonikus bikinijében 
Fotó: AFP

Az énekes akkor már látta, hogy Fishernek komoly problémái vannak. „Nagy nyomást gyakoroltak rá, hogy legyen újra sovány... beszélt a nők nehézségeiről az filmiparban, arról, hogy a férfiaknak megengedik, hogy megöregedjenek, a nőknek pedig nem. Tényleg nagy nyomást helyeztek rá és visszatért a drogokhoz.”

Fisher korábbi interjúkban is beszélt a súlyáról. Egyszer a 2015-ös Az ébredő Erő című filmről beszélt, és elárulta, hogy arra kérték, fogyjon le 15-16 kilót. Akkor elviccelte a helyzetet, szerinte a stúdió főnökei valójában nem akarták őt teljes egészében szerződtetni, csak a „háromnegyedét.”

Carrie Fisher 2015-ben
Fotó: AFP

Blunt szerint a színésznő tönkretette magát: „Gyakorlatilag megölte magát. Azt mondták, hogy szívelégtelenség volt, de sok drogot vett be” – vélekedett. Fisher lány, Billie Lourd a People-nek korábban elmondta, hogy anyja „egész életében drogfüggőséggel és mentális betegséggel küzdött”, végül ebbe halt bele.

Carrie Fisher 2016-ban, 60 éves korában halt meg, egy, Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen, szívmegállás miatt. Kokain, ecstasy, alkohol és ópiátok is voltak a szervezetében.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről