A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Úgy megyünk a műtőasztalra, mint a kifutóra a modellek: Emilio és felesége elképesztően megváltoztak - videó

Jellinek Tina és Emilio
Vágólapra másolva!
Jellinek Tina és férje, Emilio év végén gyomorszűkítő műtéten estek át Törökországban, azóta pedig teljesen megváltozott az életük.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Jellinek Tina és férje úgy döntöttek, Törökországban kés alá fekszenek, hogy műtéti beavatkozással még hatékonyabb legyen a fogyásuk. Régóta tervezgette a közös műtétet Tina és Emilio, akik 2024-ben döntöttek úgy: orvosi beavatkozást vesznek igénybe.

Egy percet sem aludtam, mielőtt kiutaztunk. Nem félek, inkább az adrenalin dolgozik bennem. Tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyunk és minden rendben lesz. Ráadásul itt van a férjem, akivel együtt vágunk bele ebbe az egészbe. Így az igazi" – mondta korábban a Drága családomban Tina.

Kezdetben a mozgás, a járás még elég nehezen ment nekik, azonban később egyre jobban beindult a fogyás, mostanra pedig rettentő nagy átalakuláson estek át mind a ketten. 

"A sikerélményünk megvan.

 Én jelenleg mínusz 26 kilónál járok, úgyhogy még én magam rácsodálkozom, mikor a tükörbe nézek, hogy végre a farsangi sertés jelmezt sikerült levetni, úgyhogy jó úton vagyunk. 

Én 15 kilót szeretnék még leadni, de az már simán menni fog - mesélte lelkesen Tina.

Emiliot a nagyzenekaros fellépése motiválta, valamint az, hogy már nem érezte jól magát a pluszkilóival. 

"Én már ott tartok, hogy a csecsemő osztályról kell lassan öltözködnöm, S-es méretet hordok. 

A csúcson 180 kiló voltam, a helyzetem pedig nagyon kilátástalan volt. Négy dal után fújtattam, és mondtam, hogy ez nem az én pályám.

 Eddig 22 kilót fogytam. Van egy közös gyerekünk, akit fel szeretnék nevelni, egészséges apa szeretnék lenni. Egészségesen táplálkozunk, hamarosan pedig az edzést is elkezdem, ugyanis koncertek lesznek előttem. Az egész életünket a fogyókúrával töltöttük. 

Úgy megyünk a műtőasztalra, mint a kifutóra a modellek, de ezt nagyon szeretjük

 - magyarázta az énekes, aki ellenzi a különféle fogyasztó tablettákat. 

Nagyon sok ismert ember, ha lefogy, elmegy és titokban megműteti magát, majd megkeresi őt egy cég, hogy mondja azt, hogy a tablettától fogyott. 

Én nem fogom becsapni a rajongóimat, mi a hitelesség mellett állunk, és fontos, hogy ezt ne veszítsük el - hangsúlyozta a Mokkában. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!