Harry herceg különleges dolgot tett Katalin hercegnével

Vágólapra másolva!
Harry herceg nemrég hagyta el az Egyesült Királyságot, ugyanis az Invictus Games jubileumi eseményein vett részt. Kiderült, hogy Sussex hercege békülni szeretne a családjával, azonban ők teljesen elzárkóznak.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt,  III. Károly nem találkozott Harry herceggel, amíg ő az Egyesült Királyságban tartózkodott. Az uralkodónak a kötelezettségei miatt nem volt ideje kisebbik fiát fogadni, aki az Invictus Games jubileumi eseményein vett részt. Az uralkodó döntése sokakat meglepett, ugyanis többen arra gondolnak, hogy csak ürügyként hivatkozott elfoglaltságra, valójában látni sem akarja fiát.

Nem csak a közvéleményt, de a sussexi herceget is rosszul érintette apja elhatározása, szinte sokkolta őt, hogy édesapja még csak el sem látogatott az általa alapított jubileumi sporteseményre.

Vilmos és Katalin úgy érezik, Harry herceg teljesen elárulta őket a memoárjával. Nem beszélnek Harryvel és Meghannel sem, azonban ennek ellenére Sussex hercege mégis felvette a kapcsolatot a sógornőjével.

"Mióta elhagyta az Egyesült Királyságot, Harry valóban felvette a kapcsolatot legalább egy taggal a királyi családból: Katalin hercegnével. 

Ő figyelmeztette azonban, hogy Harry nem biztos, hogy olyan fogadtatásban részesül, mint amilyenre számít

 - árulta el Tom Quinn királyi szakértő.

A szakértő hangsúlyozta, hogy a walesi hercegné együttérző a sógorával, ugyanakkor támogatja a férjét, - aki a mai napig nem tud megbocsátani testvérének - valamint a jelenlegi egészségügyi problémái miatt nincs kapacitása és ereje arra, hogy béketeremtőt játsszon - derült ki a Mirror beszámolójából. 

Vilmos herceg nem tud megbocsátani

A királyi palota egyik volt alkalmazottja úgy gondolja, hogy Vilmos herceg az, aki III. Károly király és Harry herceg közé állhat, ugyanis a mai napig nem tudja megbocsátani, amit az öccse tett a családdal.

Vilmos volt az, aki gyakran a nehéz eset volt, és ő az, aki megakadályozza, hogy az apja rendesen kibéküljön Harryvel.

Ez nem segít egy olyan időszakban, amikor az országot feldobná, ha újra együtt látná őket, ahogy a királyt is" - osztotta meg észrevételeit a bennfentes.

Harry herceg azonban békülni akar, ugyanis mikor Londonban tartózkodott,  a sportesemény évfordulójára meghívta édesapját, testvérét, Vilmos herceget és feleségét, Katalin hercegnét is, azonban ők nem mentek el a rendezvényre, ez pedig hatalmas csalódás volt a sussexi hercegnek. Ezzel ellentétben a herceg autóbalesetben meghalt édesanyjának bátyja, Earl Spencer és nővére, Jane Fellowes tárt karokkal fogadták unokaöccsüket a templomban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről