Megkéselte volt barátnőjét az Így jártam anyátokkal sztárja

Nick Pasqual
Nick Pasqual
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Nick Pasqual amerikai színészt, miután többször megszúrta a volt barátnőjét.
Vágólapra másolva!

Texasban, az amerikai-mexikói határon kapták el egy ellenőrzőpontnál Nick Pasqual színészt, aki korábban betört volt barátnője, a sminkesként dolgozó Allie Shehorn kaliforniai otthonába, és több késszúrással végezni akart a nővel.

Shehorn csodával határos módon túlélte a támadást, de jelenleg is kritikus állapotban kezelik a kórházban. Jóval később, már vérbe fagyva talált rá a nevelőanyja, aki aztán így nyilatkozott: 

Ilyesminek senkivel nem szabadna megtörténnie. Nem is gondolod, hogy ez valaha is megtörténhet veled.

Én találtam meg, be kellett mennem a hálószobába, ahol az egész történt. Nem volt szép látvány" – mondta a KTLA-nak.

Shehorn másik családtagja az interneten indított adománygyűjtést a nő kezelésére, ő arról írt, hogy a rokona "horrorisztikus és értelmetlen erőszak áldozata lett", illetve ő számolt be arról is, hogy a nő állapota kritikus, jelenleg "az életéért küzd".

Allie Shehorn egyébként már néhány nappal korábban távoltartási végzést kért Nick Pasqual ellen, így a színészt most nemcsak gyilkossági kísérlettel, hanem a végzés megsértésével, valamint betöréssel és családon belüli erőszakkal is vádolják. Az elfogása helyszínéről Los Angeles megyébe szállították, ahol a bírósági eljárás során életfogytiglani börtönre ítélhetik a tettéért.

Ki az a Nick Pasqual?

Allie Shehorn és Nick Pasqual a filmiparban ismerték meg egymást, valószínűleg tavaly, a Rebel Moon: 1. rész – A tűz gyermeke forgatásán jöttek össze, hisz a produkción mindketten dolgoztak.

Shehorn a Rebel Moon: 2. rész – A sebejtőbe is besegített, korábban pedig olyan filmeken és sorozatokon dolgozott sminkesként, maszkmesterként vagy a speciális effektusok felelőseként, mint például Az utolsó űrhajó, a Zuhanás, a Babylon, a Családi cserebere vagy a Bajos csajok.

Allie Shehorn egyik kedvenc saját munkája, amelynek modellje pont Nick Pasqual volt:

Nick Pasqualt eközben összesen több mint 30 filmben és sorozatban láthattuk kisebb szerepekben, az Így jártam anyátokkal nézői például a Tanulmányi kirándulás című epizódból emlékezhetnek rá.

Pasqual emellett olyan produkciókban tűnt fel 2007 óta, mint a Hazatérés, Az út, a Hihetetlen, de halálos, az Eltűntek nyomában, a Szabad egy táncra? vagy A 81-es számú archívum.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről