Kiderült, mivel fogyott rengeteget Molnár Anikó

Vágólapra másolva!
Molnár Anikó az orvosától kért segítséget, miután rengeteg pluszkilót sikerült felszednie.
Vágólapra másolva!

Többször írtunk róla, hogy országosan hiánnyá vált az egyik cukorbetegeknek felírt injekciós gyógyszer. Mint kiderült, ennek az oka, hogy nemcsak a valóban cukorbetegséggel küzdő páciensek használták, hanem rengetegen vásárolták a terméket a fogyásuk reményében. Magyarországon az Ozempic és a Saxenda miatt volt nagyobb botrány, hiszen hiánycikk volt a megnövekedett kereslet miatt, és sok esetben azok nem jutottak hozzá, akiknek valóban szükségük lett volna rá. A legnagyobb botrányt egy hazai modell okozta, aki egy nyíregyházi orvosnak ajánlott szexet a receptért cserébe, a rendőrség a nő lakásán meg is találta az illegálisan szerzett injekciókat. Több sztár is bevetette a biztos módszert, és a  cukorbetegeknek felírt injekciós gyógyszerrel szabadultak meg villámgyorsan a súlyfeleslegtől. 

Molnár Anikó az orvosától kapta a gyógyszert

Ekkor vádolták meg a pornómodell Molnár Anikót is, hogy ezzel a módszerrel szabadult meg a pluszkilóktól. 

Molnár Anikó korábban rengeteg felesleget felszedett, amitől képtelen volt megszabadulni. Sokáig a sport hiányára fogta elhízását, majd egy vizsgálat során kiderült, hajszál választja el a cukorbetegségtől. Orvosa ekkor tablettát írt fel neki, de az nem vált be. 

Jött a következő szint, az injekciókúra. Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot

– magyarázta a Story magazinnak Molnár Anikó, aki végül életmódváltás segítségével rendbe tette egészségét. Egyúttal pedig óva intette azokat, akik indokolatlanul használják az injekciót. 

Meg kéne, hogy értse mindenki: ez nem gyerekjáték! Óriási felelőtlenség fű alatt beszerezni és használni ilyen gyógyszereket.

Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot! Én nagyon örültem volna, ha az orvosom azt mondja: ’Anikó, önnek kutya baja, csak menjen el szépen edzeni!’

A meztelen képeiből, a testéből él

Molnár Anikó nem titkolja, hogy pornómodellként keresi a pénzét. Nemrég arról beszélt, hogy hogy 10 hónap alatt 10-11 millió forint adót fizetett be: ha az adó 15 százalék ebben az esetben, akkor 10-11 hónap alatt körülbelül 70-71 millió forintot kereshetett az OnlyFans-oldallal, ahol teljesen meztelenül mutogatja magát. Sokan megkérdőjelezik azonban, hogy igazat mond-e, de az biztos, hogy látványos az életszínvonalának változása.

Az egykori valóságshow-szereplő tavaly februárban jelentette be, hogy úgy döntött, belevág az OnlyFansbe, mivel úgy gondolta, hogy nincs családja, így nem tartozik senkinek sem magyarázattal. Molnár Anikó idén tölti be a 49-et, és még mindig nem adta fel, hogy megtalálja az igazit, de addig is a pornózásra koncentrál, hogy sok pénzt tudjon keresni. Molnár azt állítja, hogy édesanyját sem zavarja az életvitele, a közös házuk felújítását is a pornóval megkeresett pénzéből tudták befejezni. Korábban azt is mondta, hogy ettől függetlenül folytatja a sminktetováló vállalkozását is, mert nem szeretné a vendégeit cserbenhagyni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről