Kifütyülték Kim Kardashiant, szörnyen kínos helyzetbe került

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian ismét kellemetlen helyzetbe került a színpadon.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian részt vett a Tom Brady ex-NFL sztár leégetéséről szóló, The Roast of Tom Brady című élő showműsor-ban, azonban a szereplése nem úgy sikerült, ahogyan azt ő elképzelte.

Az eseményt Los Angelesben tartották, azonban mikor a valóságshow-sztár a színpadra lépett, váratlan dolog történt. Még bele sem kezdett a beszédébe, máris kifütyülte őt a közönség. Egy darabig nem törődött az elégedetlen vendégekkel, azonban mikor már ő sem hallotta a saját szavait az egyre hangosabb morajlástól, csendre intette a jelenlévőket. 

"Rendben, oké, oké" - mondta.

Segítségére sietett Kevin Hart műsorvezető is, azonban neki sem sikerült lenyugtatni a résztvevőket. 

"Igazából csak Tom miatt vagyok itt ma este. Tom őszintén szólva nehéz néznem, ahogy beégetnek téged az emberek, de azt hiszem, elég Kardashian kelt már egykori focisták védelmére" - mondta.

Hozzátette: a sportoló túlságosan hasonlít mostohaapjára, Caitlyn Jennerre.

Az eseményt egyébként élőben közvetítették, ami a Netflix szerint az első ilyen szerkesztés nélküli leégetős élő show - írja a Ladbible. 

A párizsi divathéten mindenki rajta nevetett

A párizsi divathéten a világ legnagyobb márkáig mutatták be, ám a divathét középpontjában mégis Kim Kardashian került. A valóságshow-sztár egy feltűnő, csipkés, fekete Balenciaga ruhában jelent meg akkor a gálán, azonban elkövetett egy hibát: nem vette le a vadiúj szerzeményéről az árcédulát. A kellemetlenségre akkor derült fény, mikor megfordult, ugyanis a hátán ott lógott egy nagyobb papírdarab.

Azt nem tudni, hogy a baki szándékos volt-e vagy véletlen, de az biztos, hogy Kim Kardashian ismét rivaldafénybe került.

Otthon nagyon rendetlen

Egy volt alkalmazottja szerint a valóságshow-sztár gardróbjában bár rengeteg márkás ruha található, azonban ezek össze-vissza vannak felakasztva, és hatalmas a káosz. Amikor Kardashian hazaér, a földre dobja a ruháját, és az alkalmazottak feladata ezeket összeszedni. Habár Kim megjelenése szinte mindig tökéletes, úgy tűnik az otthonában a rendetlenség jellemzi őt.

Bútor miatt perelték be

Egy minimalista művész, a formatervezőként is ismert Donald Judd örökösei beperelték Kim Kardashiant, miután a sztár egy 2022-es videójában Judd munkájaként mutatta be az irodájában látható bútorokat – holott azok csak utánzatok voltak.

A TMZ által megszerzett bírósági dokumentumban Kardashian mellett alperesként szerepel az utánzatot gyártó cég, a Clements Design is, az azonban egyelőre nem világos, hogy Kardashian tudott-e arról, hogy nem eredeti tárgyak vannak a birtokában.