A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rettenetes dolog történt Király Lindával

Vágólapra másolva!
Az énekesnő túlélt egy komoly természeti csapást.
Vágólapra másolva!

Tornádó csapott le pont azon a környéken, amikor az énekesnő az USA-ba utazott. "Amikor megérkeztem Nashville-be, volt még néhány órám a stúdiózás előtt, ezért találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel. Bementünk egy plázába, mert az utazás előtti napon fellépésem volt a Várkert Bazárban, aztán hajnalig videóklip-forgatáson voltam, ezért félálomban pakoltam, és konkrétan semmilyen értelmes ruhát nem vittem magammal... Vásároltunk, kávézgattunk, majd elindultunk a parkolóba  – ahonnan ki lehetett látni, tehát nem a föld alatt volt – a kocsi felé. 

Ekkor hallottuk meg a riadó hangját.

 Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen" - emlékezett.

Király Linda 
Fotó: Instagram 

"A barátnőm hajlamos néha túlzásokba esni, ez a látvány és ezek a hangok pedig nagyon megijesztették. Azt mondogatta, hogy 'Úristen, meg fogunk halni!' Amikor már a kocsinál voltunk, egyszer csak formálódni kezdett valami. Ekkor a barátnőm megragadta a kezem, és azt mondta, hogy na, most kell szaladni. Megfordultunk, és teli erőből szaladtunk vissza a pláza felé. Futás közben visszafordultam, és láttam, hogy konkrétan előttünk csapott le a tornádó. Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek" - mesélte. 

A plázában átvészelték ezt az időszakot. "Két órán keresztül ültünk ott, ez idő alatt a telefonok sem működtek. Miután kiszabadultunk, kiderült, hogy a kocsinak sem lett baja. Viszont a barátnőm férje felhívott bennünket, hogy ő egész idő alatt a stúdióban volt, és szerencsére megúszta az egészet, viszont egy ház része ráesett az autójára, ami totálkáros lett" - tette hozzá. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!