Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Ismét kibékülhetett L.L. Junior és Dárdai Blanka

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Dárdai Blanka és L.L. Junior épp együtt
Fotó: Instagram/L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt, azonban számtalanszor szakítottak. Most úgy tűnik, hogy ismét kibékülhettek.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pár héttel ezelőtt úgy tűnt végleg szakíthatott L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. Kétéves kapcsolatuk során máskor is előfordult már, hogy szétmentek, de korábban az Instagramon sem követték egymást, nem is mutatkoznak egymás társaságában – a pletykák szerint az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat.

L.L. Junior és barátnője a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakozott az Ázsia Expressz Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásához, hazatérésük óta azonban külön vannak. Erről egyelőre egyikük sem nyilatkozott, a Bors hiába kereste mindkét felet – a lap azonban úgy tudja, féltékenység állhatott a szakítás hátterében.

Az elmúlt két évben számtalanszor döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább, azonban többek szerint ismét egymásra talált a két énekes. A Redditre felkerült egy fotó, ahol Az újra egymásra találás utáni boldog pillanatok egyike címmel, ahol a nem túl vidám rapper és az énekesnő látható, akik, ha hinni lehet a felhasználóknak, ismét egymásra találtak - szúrta ki a Bors. 

Azt hittem eddig, hogy a Blanka hülyíti és használja ki Juniort, de valamiért most úgy érzem, hogy inkább Junior az, aki néha előveszi Blankát, ha unatkozik, ő meg ugrik rá 

- fejtette ki a véleményét egy felhasználó. 

"Bár nem az én dolgom, de úgy gondolom, ez nem túl egészséges kapcsolat, ha ennyiszer szakítasz és békülsz ki a másikkal..." - olvasható egy kritikus véleménye.

Dárdai Blankát megváltoztatta Ázsia

Dárdai Blanka korábban csak arról írt, hogy mennyire megváltoztatta a forgatás, az Ázsiában látott szegénység – amiről például a reality egy másik idei versenyzője, Krausz Gábor is beszámolt.

"Olyan hála van bennem Ázsia óta!

Ez a fajta bőség, az otthon kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen.

 Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, hogy ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak k*rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok! Van mindennap mit ennem, innom, és van ágyam. Köszönöm! És ez nem elcsépelt gondolat. Amióta hazajöttem, sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!" – írta a hazatéréskor Dárdai Blanka.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről