Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Összebújós képen az egykori Nagy Ő bombázója és a Házasság első látásra sztárja - kép

Mártoni Edina
Vágólapra másolva!
A TV2 két sztárja egy félreérthető képe osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Nagy Őből ismert Mártoni Edina megosztó személyiség volt a párkereső legutóbbi, 2023-as évadjában, ahol Jákob Zoltán kegyeiért küzdött a többi csábítóval együtt. 2016-ban megnyert egy fenékszépségversenyt, amit szeretne már levakarni magáról, mert szerinte ő nem "csak egy test, csak egy fenék."

Szandavári Gerit pedig a nézők a TV2 nagysikerű műsorában, a Házasság első látásra realityből ismerhetik. A műsorban Bogival házasodott össze, azonban a végső döntésnél nem maradtak együtt. Bogi és Geri közt nem alakult ki szerelem, sokszor veszekedtek, nem lehetett érezni a harmóniát.

Azonban nemrég a férfi egy félreérthető képet osztott meg az Instagram-oldalán, melyen Mártoni Edinával látható. A páros összebújva pózol a kamera előtt, és szemmel láthatóan jól érzik magukat együtt. Geri a kép alatt letiltotta a hozzászólásokat, így nem tudni, hogy valóban egy párt alkotnak-e Edinával, vagy esetleg más kapcsolat köti össze őket.

Edina majdnem pszichiátriára került

Edina a Nagy Őben is az egyik legutáltabb személyiség volt, mind a csábítók, mind a nézők körében, ezért rengeteg támadást kapott, melyeket nem tudott feldolgozni. 

Lehet, hogy már pszichiátrián lennék, ha mindennek teret adnék vagy mindenre válaszolnék

 - mondta az őt ért kritikákra Mártoni Edina, akinek Jákob Zoltán választottjával, Bettivel is volt vitája, ugyanis a műkörmösként dolgozó nő azt állította, hogy Edina zaklatja őt telefonon.

Egyszer hívtam fel, még anno a műsor ment is, hogy rendezzük a dolgokat, meg ne állítson olyan hiteltelen információt rólam vagy akár Virágról, ami nem kompatibilis a valósággal. 

Aztán most ilyeneket nyilatkozik. Köszönöm szépen, én ebből nem kérek! És most megkérnék mindenkit a kamerán keresztül: legyen elég, fejezzék be!" - mondta Jákob Zoltán egykori barátnőjelöltje.

 

Geri népszerű a nők körében

Rengeteg üzenetet kap a közösségi oldalakon.

"Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék, de van, aki személyesen is odajön hozzám.

Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék.

 Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet" - mesélte a 40 éves üzletkötő.

Mint mondja, a szélsőséges üzeneteket figyelmen kívül hagyja. Randizni egyelőre még nem volt, válogatósnak tartja magát, de készen áll arra, hogy újból megállapodjon, gyereket is szeretne.

"Ehhez viszont előbb egy megfelelő nőt is kell találnom. Fontos, hogy intelligens, életigenlő és családcentrikus legyen, és persze az sem árt, ha dekoratív.

A nagyon vékony lányok nem igazán az eseteim, szeretem, ha van mit fogni egy nőn, de negyvenévesen nyilván már nem ez a prioritás. 

Persze most sokan azt gondolják, hogy semmi más dolgom nincs, mint habzsolni az életet, és hátradőlve élvezni a nők rajongását, de jóból is megárt a sok. Elég feldolgozhatatlan az a rengeteg impulzus, ami ér, úgyhogy egyelőre igyekszem lépést tartani a történésékkel. Viszont ami késik, nem múlik, előbb-utóbb úgyis rám talál a szerelem" - részletezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről