Különleges személynek üzent Rúzsa Magdi: Büszke vagyok rád, kicsi lány!

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi a közösségi oldalán nosztalgiázott arról a napról, amikor 18 évvel ezelőtt megnyerte a TV2 sikeres tehetségkutatóját, a Megasztárt. Közben saját magának is megfogalmazott egy nagyon fontos üzenetet.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi élete örökre megváltozott, amikor 2005-ben úgy döntött, szerencsét próbál a TV2 legendás tehetségkutatójában, a Megasztárban. Az énekesnő a harmadik szériának a győztese volt pontosan 18 évvel ezelőtt, május 20-án, amit egy új születésnapjának tart. Az azóta háromgyerekes édesnya most megható üzenetet fogalmazott meg egykori önmagának, és a győzelem pillanatában készült fotókkal emlékezett vissza a nagy napra.

18 éve ezen a napon... Ma van a szülinapom. Büszke vagyok rád kicsi lány! Megcsináltad!

- írta a lapozható galéria mellé Rúzsa Magdi, akinek egyébként november végén van a születésnapja, de karrierjét és mai életét tekintve a tehetségkutatónak és győzelmének köszönheti, hogy elérte az álmait, hiszen ekkor kezdődött az új élete.

A képek között lapozhat:

A 38 éves énekesnő az egyik legnépszerűbb Megasztár-győztes a mai napig, rendkívül sikeres a szakmájában, emelett hármas ikreit is neveli, akiknek 2022 februárjában adott életet. Családja mellett is nagyon komolyan veszi a karrierjét, nemsokkal gyerekei születése után máris a színpadon állt, azóta is folyton koncertezik, de saját bevallása szerint sokat segít neki a férje és a családtagok is.

A TV2 tehetségkutatójának Rúzsa Magdin kívül is rengeteg sikeres és tehetséges zenészt köszöhet a hazai könnyűzene, sokan a legnagyobb előadókká váltak az elmúlt években. Persze vannak olyanok is, akiknek nem sikerült itthon karriert építeni és eltűntek a nyilvánosság elől. Többek között Megasztárból indult Dér Heni, Gáspár Laci, Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Radics Gigi, Tóth Vera és húga, Tóth Gabi és még nagyon sok hazai előadó.

Ritka, fotók, kerültek, elő, a, Megasztár, hőskorából,
A Megasztár első szériájának versenyzői, az évadot Tóth Vera nyerte meg
Fotó: TV2 / TV2

Ezért sem véletlen, hogy hosszú évek kihagyása után úgy döntött a TV2, hogy újra visszatér a sikeres formátum, ősztől jön a Megasztár következő évada, amit már sokan nagyon várnak. Még februárban, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár! A műsor 7. évadának győztesére minden eddiginél nagyobb pénznyeremény vár vár: 40 millió forint, továbbá egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip is.

A visszatérő műsorról Rúzsa Magdi is elmondta a véleményét korábban.

Hogy mit éreztem, amikor először elolvastam a hírt? Tolultak bennem az érzelmek, az emlékek. 

Olyan sok minden eszembe jutott… Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg. Jó érzések kerítettek hatalmukba" - reagált a bejelentésre az énekesnő, aki ennyi év távlatából is úgy érzi, hogy ez a lehetőség megváltoztatta az egész életét.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről