A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghan Markle teljesen összetört, lesújtó kritikát kapott

Meghan Markle,Samantha,per
Samantha Marklenek nincsenek bizonyítékai.
Vágólapra másolva!
Meghan Markle egyre nehezebben viseli a kritikát.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Sussex hercegnéje további üzleti vállalkozásba fogott: eperlekvárt árul American Riviera Orchard márkanéven.

Markle ügyelt arra, hogy egyedi tervezésű legyen a termék, így minden üveget kézzel számoznak. Az eperlekvárból küldött több befolyásos influenszernek, többek között Tracy Robbins divattervezőnek és Delfina Balquier üzletasszonynak is, azonban a termék nem nem lett annyira népszerű, mint ahogyan azt Harry herceg felesége elképzelte. Mivel Meghan Markle azok táborát erősíti, akiket a legjobban gyűlöl a közvélemény, ezért inkább a Highgrove Shopban, - ahol III. Károly király árulja a saját lekvárjait, befőttjeit - veszik meg a terméket nagyjából 7 fontos áron.

Rengeteg kritikát kapott az elmúlt hetekben, melyek annyira megviselték őt, hogy teljesen összetört és folyamatos zokogásban tört ki.

Meghan elsírta magát, amikor az új lekvárját kritizálták, és azt mondták, hogy drága, ugyanakkor nem valami különleges a termék 

- árulta el Tom Quinn királyi szakértő. 

Hozzátette, hogy Markle folyamatosan javítani szeretne a megítélésén, ezért is nehezményezte, hogy az emberek nem fogadják hatalmas lelkesedéssel az új vállalkozást, ahol nem csak lekvárt, hanem olajokat, háztartási cikkeket, illetve illatszereket is árul - olvasható a Mirror oldalán. 

Egyre nevetségesebbé teszi magát

Harry herceg és Meghan Markle viselkedését ezúttal egy királyi szakértő, Charlotte Griffiths elemezte, ugyanis a pár nemrég Nigériában töltött pár napot.

Az egész látogatás egy bohózat, egy hamis királyi turné.

Meghan Markle körülbelül 3000 fontot érő ruhát viselt Nigériában, ahol hatalmas a szegénység. Ez egyszerűen egy vicc. De legalább jót nevettünk rajta, mert van egy felvétel, ahol Markle mereven néz a himnusz alatt, ami mulatságos" - mesélte.

Meghan Markle egyébként 43 százalékban nigériai származású, így az ott élők Nigéria új hercegnőjeként emlegetik őt. A pár gyerekei, Archie és Lilibet az Egyesült Államokban, Kaliforniában élnek, így alig találkoznak a királyi család tagjaival, ami a szakértő szerint óriási hiba, ugyanis a későbbiekben a gyerekek is ki lesznek rekesztve, és nem kapnak majd fontosabb feladatokat sem. Ez pedig szüleire egyáltalán nem vet jó fényt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!