Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc

Hivatalosan is elvált a TV2 sztárpárja

Házasság első látásra, András & Petra
András és Petra az esküvőjükön
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Már hivatalosan is elvált a Házasság első látásra párja, Petra és András – derült ki egy friss interjúból.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra legmegosztóbb párja volt Dávid Petra és Kabai András, akiknek már az esküvőn is voltak nézeteltéréseik, és végül a hathetes kísérletet sem bírták ki: már a műsor vége előtt szakítottak, Petra mérgében még a jegygyűrűjét is lehúzta a vécén egy emlékezetes jelenetben.

Mostanra kiderült, hogy már hivatalosan is elváltak, bíróság előtt zárták le a kapcsolatukat: 

Miután véget ért a forgatás, ő jobbra, én balra mentem.

Bár egy kísérletet tettem arra vonatkozóan, hogy tisztázzuk a dolgokat, kértem, hogy hívjon fel, de majd’ fél évig nem is hallottam felőle. Legközelebb a bíróságon találkoztunk, amikor kimondták a válásunkat" – magyarázta Petra a Story magazinnak.

"Miután aláírtuk a papírokat, és hivatalosan is pontot tettünk a házasságunk végére, beültünk egy kávézóba beszélgetni" – tette hozzá András, vagyis valamennyire sikerült rendezniük a kapcsolatukat. 

Különleges közös fotó készült róluk

András most az Instagramon is mutatott magukról egy különleges közös fotót, amelyen az Addams Family – A galád család figuráiként láthatók:

"Az Addams Family karakterei valamiért mindig is közel álltak a szívemhez, így óriási élmény volt őket megtestesíteni. A fotózás során igyekeztünk megragadni Gomez és Morticia különleges hangulatát. Nemcsak a jelmezek és a sminkek voltak lenyűgözőek, de a csapat minden tagja hozzájárult ahhoz, hogy igazán autentikus és emlékezetes képek készüljenek. Hatalmas köszönet Nekik" – írta a bejegyzéséhez. 

A kommentelők között feltűnt aztán a Házasság első látásra több szereplője is. Bogi egyszerűen annyit fűzött hozzá, hogy "k*rvajó", Csabi pedig ezt írta: "Ez szuper cool, gyerekek... Bravó".

Petra várja a férfiak jelentkezését

A közös fotó persze a közös interjúhoz készült, korántsem jelenti azt, hogy a pár esetleg újra összejött volna a válás után. Petra már korábban jelezte, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra, sőt azt is el tudná képzelni, hogy A Nagy Ő női változatában válogasson a férfiak közül

Erre egyelőre nem érkezett (nyilvános) felkérés a TV2-től, Petrát és Andrást azonban hamarosan együtt láthatjuk az új részekkel visszatérő Szerencsekerékben is.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről