A Next Top Model Hungary sztárja meglepő dolgot mesélt versenytársáról

Hawa, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary egykori versenyzőjét a háta mögött beszélte ki a barátja, emiatt egyre bizalmatlanabb.
Vágólapra másolva!

Kouyaté Hawa Krisztina, azaz Hawa számára elég nehézkesen indult a Next Top Model Hungary, ugyanis már rögtön a második adásban majdnem feladata a küzdelmet. Ugyan a fiatal lány bekerült a legjobb négy versenyző közé, nem nyerte meg a tehetségkutatót, azonban mégsem csalódott. 

A TV2 sztárja a közösségi oldalán nemrég a követői kérdéseire válaszolt, ahol az egyikük megkérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy Papp Gabi kibeszélte őt a műsorban. A két modell jó viszonyt ápolt egymással a verseny során, azonban sokaknak feltűnt, hogy Gabi, aki szinte mindig a konfliktusok középontjában volt, nem mindig volt őszinte Hawával,és gyakran kibeszélte őt a háta mögött.

"Minden, amit Gabi a műsorban elmondott rólam, a szemembe is elmondta, így nem ért váratlanul. Megbeszéltünk mindent, amikor történt. 

Nem kell mindennel egyet érteni, amit a másik mond, nem kell szeretni. 

De én az őszinteség pártján állok, ahogy az ember előttem viselkedik azt feltételezem, hogy a hátam mögött is úgy viselkedik, mint ahogyan azt én is teszem. De megtanultam azóta, hogy kevesebb bizalmat kell szavaznom az embereknek, mert sokaknak ez nem alapvető" - olasható a véleménye a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

Nem áll készen egy új párkapcsolatra

Hawa, ugyan nem szégyenlős, emiatt rengeteg férfi küld neki üzeneteket, úgy érzi, hogy a közeljövőben még nem áll készen egy párkapcsolatra.

"Az utóbbi időben olyan sokat csalódtam, hogy talán most először az életemben azt gondolom, szünetet szeretnék tartani ezen a téren.

Sokan átvertek, vagy utólag derült ki róluk, hogy mások, mint amilyennek mutatták magukat.

Ám ez az egész nagyon érdekes. Mivel érzelmes ember vagyok, két kézzel tartom magamat vissza attól, hogy mások felé ténylegesen nyissak" - mesélte.

Korábban az interneten is ismerkedett, azonban hatalmasat csalódott, mikor találkozott a kiszemelt férfival.

A mai világ komolyan mondom, eszméletlenül veszélyes és durva! 

A randizás is.

Volt már olyan csalódásom, hogy a randin kicsit másképp nézett ki a srác, mint a fotókon - magyarázta. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről