Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Alföldy Anna megszabadult az elrontott kacsaszájától, döbbenetes a változás

Vágólapra másolva!
Nem volt elégedett a szájával a Next Top Model Hungary korábbi szereplője.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary korábbi versenyzője, Alföldy Anna úgy érzi, több téren is nagy hatással volt rá a TV2 műsora, hiszen visszanézve rájött, hogy szeretne újra természetesebb lenni, és már a szájfeltöltését sem érzi önazonosnak. Ezért úgy döntött, hogy kioldatja a töltőanyagot a szájából.

A modell úgy érezte, hogy már inkább előnytelen volt számára ez a beavatkozás, ezt pedig a műsor visszanézése is megerősítette:

Nekem a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozásom nem volt eddig, és a szám is másfél évvel ezelőtt volt utoljára töltve. De mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az egész, amit viszontláttam a tévében és a képeken is. És végül emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást

– fogalmazott korábban a modell.

Most megmutatta, milyen lett az eredmény, a változás pedig döbbenetes.

Mint sokan tudjátok, az ajkam kioldása mellett döntöttem.

Ahogy ígértem, megosztom a történetemet és a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban. (...) Az első ajaktöltésem már nagyon régen volt, így amikor találkoztunk a doktornővel, mindig azt tanácsolta, hogy csak kis mennyiséggel frissítsük, a korábban dúsított ajkamat. A Next Top Model Hungary óta a természetesebb összhatás még kiemeltebb szerepet kapott az életemben, és kikértem a véleményét, van-e valami javaslata az arcommal kapcsolatban. Laura doktornő első tanácsa az volt, hogy oldjuk ki az ajkam, mert az arcom anatómiája és a régi töltések miatt már nem szép a formája, illetve migrált. Bár elsőre megijedtem az oldástól, hiszen nem tudtam, mi vár a két hét letelte után, Laura megnyugtatott, hogy sokkal szebb és esztétikusabb lesz az ajkam, ha az oldást elvégezzük. Azt hiszem, az előtte-utána fotók magukért beszélnek" - írta a legújabb bejegyzésében.

"Látom és értem, miért tanácsolta, és nagyon boldog vagyok, hogy hallgattam rá. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy olyan orvost (!) válasszon az esztétikai kezeléséhez, akinek a korábbi munkájában és szépérzékében/stílusában megbízik, és merjen tanácsot kérni azzal kapcsolatban, hogyan és milyen lépésekben lehet a lehető legtermészetesebben kiemelni arcunk előnyös vonásait" - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről