Sokkoló! Vége a színjátéknak, ilyen anya valójában Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt még 2016-ban jelentették be, hogy elválnak, ám azóta is tőlük hangos a sajtó. A színészt gyűlölik a gyerekei, azonban Angelina Jolie sem olyan édesanya, ahogyan azt mutatja.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt  még 2016-ban be is adták a válókeresetet. A férfi állítólag fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő nem tűrt tovább. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. Ha ez nem lenne elég, Pitt gyerekei sorban fordulnak a színész ellen. Az egyik örökbefogadott fia, Pax nevezte apját a világ legnagyobb s.ggfejének, majd saját, vérszerinti lánya, Shiloh egy nagyon szélsőséges lépéssel fejezi ki haragját, és úgy döntött, kérvényezi a bíróságon, hogy változtassák meg a nevét, és elhagyhassa apja családnevét, azaz a Pittet. 

Nemrég azonban Angelina Jolie egykori testőre, Tony Webb, aki húsz évig dolgozott a színésznőnek, azonban 2020-ban kirúgta őt a világsztár, egészen sokkoló dolgokat mesélt a színésznőről. 

Állítása szerint Angelina Jolie megkérte a gyerekeket, hogy kevesebb időt töltsenek az apjukkal, ezt pedig a gyámügyi meghallgatáson Pitt ellen is felhozta volna. Ezek szerint tudatosan teszi tönkre Pitt és a gyerekei kapcsolatát, ráadásul az alkalmazottait is gyakran megfélemlíti.

"Az asszisztense elárulta, hogy két biztonsági őr is tanúskodhatna a bíróságon a családi ügyeiben. 

Engem megkért ugyanaz az asszisztens, hogy Jolie parancsára ijesszek rájuk, hogy ne merjék megtenni, különben beperli őket

 - részletezte Tony Webb.

Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy a Tomb Raider-filmek sztárja nagy hatást gyakorol a gyerekeire, és az alkalmazottaira is egyaránt. Még 2018-ban kiderült, hogy lehallgatja a gyerekek telefonhívásait és elolvassa az e-mailjeiket és SMS-eiket is. Brad Pittnek ugyan ma is van láthatási joga, de az már csak a kiskorú gyerekeire vonatkozik. 

A testőrök nem félnek szembeszállni Angelinával. 

Akkor is Hollywood leghíresebb párjával voltak, amikor a házasság felbomlott. Az ő segítségükkel talán végre kiderülhet, hogy mi történt valójában" - magyarázta Webb.

Még 2016-ban egy repülőn az elmondottak szerint Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig pofon vágott, azonban a bántalmazások már jóval az utazás előtt kezdődtek. A színész tagadta, hogy az eset megtörtént volna, a gyerekek pedig a mai napig az anyjuk mellett állnak, az igazságot pedig csak a testőrei tudják - írja a Hot! magazin. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről