Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Felismerhetetlen friss fotóján a Két pasi - meg egy kicsi egykori gyereksztárja

Két pasi - meg egy kicsi
Charlie Sheen, Angus T. Jones és Jon Cryer a Két pasi - meg egy kicsiben
Fotó: CBS
Vágólapra másolva!
Már 30 éves a Két pasi - meg egy kicsi egykori gyereksztárja, Angus T. Jones, elsőre biztosan nem ismernénk fel friss fotóján.
Vágólapra másolva!

Los Angelesben készült friss lesifotó a Két pasi - meg egy kicsi egykori gyerekszereplőjéről, Angus T. Jonesról, aki a sorozatban közel 230 epizódban játszotta a címbeli kicsit, vagyis Jake Harpert. A nézők nagyjából így emlékezhetnek rá:

Angus T. Jones a Két pasi - meg egy kicsiben
Fotó: CBS / CBS

A már 30 éves Angus T. Jones ritkán jelenik meg nyilvánosan, miután annak idején csúnyán elvágta magát a Két pasi – meg egy kicsi készítőinél, botrányos körülmények között távozott a sorozatból – azóta pedig mindössze két vendégszerepet kapott a Horace and Pete-ben, illetve tavaly A bukiban.

A nézők talán még emlékeznek, Angus T. Jones 19 évesen az után esett ki a hollywoodi kosárból, hogy adott egy vallási áhítattól fűtött nyilatkozatot, amelyben önmagát fizetett hipokritának, a Két pasi – meg egy kicsit pedig szennynek nevezte, és a sorozat bojkottjára szólította fel a nézőket. (Mindezt úgy, hogy akkortájt heti 300 ezer dollárt vett fel a munkájáért.)

A videó nyilvánosságra kerülése után a színész egyből bocsánatot kért, a CBS vezetőségét és a Két pasi – meg egy kicsi alkotóit ez azonban nem igazán hatotta meg: Jones karakterét hamar kiírták, a történet szerint Japánba küldték katonai szolgálatra. A színész ez után már csak egyszer tért vissza, a sorozat legutolsó epizódjában megismételhette a szerepét.

Emlékezetes videója idején Jonest egy Christopher Hudson nevű adventista lelkész vette a szárnyai alá, akinek olyan szélsőséges nézetei voltak, hogy a Hetednapi Adventista Egyház ki is tagadta. Angus T. Jones aztán beiratkozott a coloradói egyetemre is, ahol akkori nyilatkozata alapján élvezte, hogy nem figyelt rá senki – 2016-ban viszont már arról beszélt, hogy otthagyott mindenféle vallási szervezetet, és újra színészkedésre adná a fejét.

Lapozzon, nézze meg a következő oldalon egy friss lesifotón, hogyan néz ki manapság Angus T. Jones!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről