Hosszú idő után végre megszólalt a kannibalizmussal vádolt amerikai színész

Armie Hammer
Vágólapra másolva!
Armie Hammer színészt még 2021-ben vádolta meg egy nő szexuális zaklatással és kannibalizmussal. Felesége, Elizabeth Chambers elvált tőle, Hollywood pedig hátat fordított neki, és sorra rúgták őt ki a filmekből.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Armie Hammer színészt korábbi szeretői kannibalizmussal vádolták, és azt állították a férfi nem emberhez méltóan bánt velük. A férfi élete még 2021-ben  indult meg a lejtőn, ugyanis kiszivárogtak bizarr, szexuális tartalmú üzeneteit, ami mögött ex-barátnője, Efrosina Angelova állt. Később azonban egyre több nő vádolta meg őt nemi erőszakkal, ezt azonban folyamatosan tagadta Hammer, majd bevonult egy rehabilitációs intézetbe, ahol alkohol-, drog- és szexfüggőséggel kezelik.

A színész volt felesége, Elizabeth Chambers, aki 10 éven át volt a társa és a legjobb barátja, elmondása szerint semmit nem észlelt Hammer sötét oldalából vagy erőszakos hajlamaiból. 

Armie Hammer soha nem ismerte el a vádakat.

Olyan dolgokat mondtak rólam, amelyek annyira furcsának tűnnek.

 Azt, hogy egy kannibál voltam. De most már képes vagyok arra, hogy távolról, más perspektívából nézzem ezt, és azt gondoljam, ez vicces. 

Kannibálnak hívtak, és mindenki elhitte, hogy igen, ez a pasi embereket evett.

Tudod, mit kell tenni ahhoz, hogy kannibállá válj? Embereket kell enned. Hogyan lehetnék az? Bizarr volt" - mesélte. 

Bár a botránya után nem kapott filmszerepeket, sőt többen megvetették, ezek azonban pozitív irányban változtatták meg az életét. 

"Sokszor azt hittem, hogy már nincs tovább. 

Rengeteg gyűlölködő üzenetet kaptam, ami megviselt, ráadásul olyan egyedül éreztem magam, hogy öngyilkos is akartam lenni, azonban ezt a gyerekeim miatt nem tudtam volna megtenni. 

Akármi történt, most az életem olyan pontján vagyok, ahol minden apróságért hálás tudok lenni… 

Mielőtt mindez megtörtént volna velem, nem éreztem jól magam.

Sosem voltam elégedett, soha nem volt elég semmi. Nem voltam elégedett magammal, nem volt önbecslésem, nem tudtam szeretni magam"- hangsúlyozta a a Painful Lessons című podcastműsorban.

Elárulta, hogy Hollywood az elmúlt években hátat fordított neki, azonban nemrég úgy döntött, hogy forgatókönyvírásban próbálja ki magát - írja a Deadline.

Dokumentumfilm készül az életéről

A róla készülő dokumentumfilm sorozat a House of Hammer címet kapta és a színész sötét titkait úgy próbálja majd megfejteni, hogy a családja gyökereiben keresi majd a választ. Természetesen az áldozatok is megszólalnak majd a sorozatban, és kiderül mi az igazság.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről