Hatalmas botrány: ordibált és őrjöngött egy fotóssal Ben Affleck

Ben Affleck
Vágólapra másolva!
Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága májusba került válságba, azóta mindent megtesznek, hogy fenntartsák a színjátékot. Nemrég a színész került konfliktusba egy lesifotóssal, akivel egyfolytában ordibált.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck és Jennifer Lopez házassági válságától hangos az egész média az elmúlt napokban, ugyanis egyre nyilvánvalóbb, hogy vége a színjátéknak, és a két sztár annyira eltávolodott egymástól, hogy a válásra készülnek. Minél több információt akarnak megtudni a szakításukról, ezért a nap 24 órájában lesifotósok figyelik őket.

A minap Ben Affleck Jennifer Lopezzel közösen vásárolt háza körül gyűltek össze a fotósok, és akkor is folyamatosan üldözték a színészt, mikor beszállt az autójába. Egy ponton túl már a Batman-filmek sztárja annyira ideges lett, hogy kiszállt a gépjárművéből, és az egyik fotóssal elkezdett ordibálni.

Figyelj, ember, balesetet fogok szenvedni miattad 

- utalt arra, hogy a vakutól nem látta rendesen az utat.

"Ne villogjatok, amikor épp a felhajtón hajtok lefelé. 

Ne csináld ezt! Ez veszélyes. 

Azt sem tudod, hogy az én vagyok-e. Balesetet okozhatsz - mondta, azonban még ennek ellenére sem hagyta abba a fotós a képek készítését.

Affleck dühösen hozzátette, hogy hamarosan a lánya is meglátogatja őt, és nem szeretné, ha őt is veszélybe sodornák az állandó villogással. Jennifer Lopez egyébként nem volt otthon, ugyanis az énekes-színésznő Olaszországban nyaral, és szemmel láthatóan remekül érzi magát a kialakult helyzet ellenére is - számolt be róla a Page Six. 

Jennifer Lopez gúnyt űzött a férjéből

Ben Affleck nem Lopezzel, hanem a volt feleségével, Jennifer Garnerrel kettesben töltötte az apák napját, amiről több fotó is készül. Jennifer Garner egyedül, egyszerű ruházatban tartott a feljárón Ben Affleck háza felé, illetve arról, hogy a színész utána haza is vitte kocsival a színésznőt. Az őket fotózó riporter szerint három közös gyereküknek nyoma sem volt, így kérdés, hogy mi volt az oka vagy a célja az apák napi látogatásnak.

Eközben az énekes-színésznő sem felejtett el Affleckre gondolni, ugyanis az Instagram-oldalán megosztott egy bejegyzést "A mi hősünk. Boldog apák napját" - címmel, aminek érdekessége, hogy olyan fotót választott hozzá, ami a 2001-es Pearl Harbor című filmből van. Garner és Affleck az ominózus film forgatásán találkoztak először, így könnyen lehet, hogy Lopez annyira rosszul viseli, hogy férje exével tölti a szabadidejét, hogy így vágott vissza a férfinak. A rajongók az állítják, hogy szó sincs arról, hogy az énekesnő mennyire hálás a férfinak, sokkal inkább arról van szó, hogy a bejegyzést gúnynak szánta.

 

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről