Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Egyre nevetségesebb a szétplasztikázott Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
A plasztikával dicsekedő Beki Mazsi ismét felháborodást váltott ki. Az egyik közösségi oldalon az igénytelen haja miatt kritizálták.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsin az utóbbi hónapokban egyre több változás történt. Az özvegy nem gyászolt sokáig, hamar megismerkedett dúsgazdag barátjával, Zoltánnal, aki többek között finanszírozza a plasztikai beavatkozásait és minden egyéb luxust, amit eddig nem kapott meg.

Berki Mazsi azóta folyton luxusutazásokra jár, amivel rendszerint dicsekszik a közösségi oldalain, drága holmikat vásárol magának, méregdrága autókkal jár, és teljesen plasztikafüggő lett, hiszen már szinte rá sem lehet ismerni az utóbbi időben. Hosszú póthajat visel, száját is feltöltette, melleit is egyértelműen sokkal nagyobbra csináltatta.

Ahogy az Origo megírta, az özvegy megvált hosszú póthajától, amiről egy fotót is mutatott a közösségi oldalán, ám már akkor kritika érte a frizuráját. Most azonban az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportban nevették ki Berki Mazsit, aki egy hajápolási márkát reklámoz, azonban többek szerint igénytelen, töredezett a koronája, és nem értik, hogy így hogyan reklámozhatja a céget, ugyanis ez inkább negatív reklám lehet nekik ezzel az összképpel.

A fotót itt tudja megnézni. 

"Az a baj, valaki képes vele hajtermékeket reklámozni. Max ellenreklámra volna jó" - írta az egyik felhasználó. 

"Pont, mint egy megtépázott tyúk az udvaron" - fogalmazott egy másik. 

De a cég hogyan reklámozhat vele? Ez olyan, mintha egy órás cég egy mindkét kezet amputált emberrel reklámozna

- tette fel a kérdést valaki. 

"Ez ugye valami vicc? Ki nem mennek így az utcára, nem, hogy Instagramon mutogatnám. 

Siralmas, hogy ennyire igénytelen

- fejtette ki a véleményét egy hölgy. 

Állítólag milliomos a pasija. Nem telt egy normális póthajra és fodrászra? Ezzel a hajjal a sarki boltba sem mennék. De egyébként nagyon nem jönnek össze ezek “plazacicas” dolgok. A száját már kb. hatszor töltötték, de azon sem látszik semmi 

- olvasható egy kritika. 

A szóban forgó oldalon egyébként többen megjegyezték, hogy az illetékes cégtől nem vennének hajápolási terméket, ha valóban olyan lesz tőle a hajuk, mint Berki Mazsié. Nem értik a felhasználók azt sem, hogy ha gazdag barátja fizeti neki a plasztikai beavatkozásokat, akkor arra miért nincs pénze, hogy igényesen nézzen ki a haja. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről