Hihetetlen! Pár hónap után válik az ismert énekes

Billy Ray Cyrus, Firerose
Vágólapra másolva!
A country énekes úgy érezte, hogy megtalálta élete szerelmét a nála jóval fiatalabb énekesnő személyében, azonban házasságuk csupán hét hónapig tartott.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Miley Cyrus apja, Billy Ray Cyrus (aki a Hannah Montanában is az énekesnő apját játszotta) két évvel ezelőtt jelentette be, hogy 28 év házasság után elválik a feleségétől, azonban már akkor megkérte a nála jóval fiatalabb barátnője, a Firerose nevű énekesnő kezét, akinek az ujját egy hatalmas gyémántgyűrű díszítette.

Azonban a nagy boldogság nem tartott sokáig, ugyanis a pár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet. Egy amerikai bulvárlap azt állítja, hogy a fiatal nő csak a pénzére hajt, és teljesen ki akarja őt semmizni, amit a country énekes nem hagy szó nélkül, minél előbb el akar válni. A zenész egyelőre még nem reagált a pletykákra, aminek ha hinni lehet, ezúttal hét hónap után érhet végez a házassága, a válóper pedig nem csak hogy elhúzódhat, de akár annyira is elmérgesedhet, mint Amber Heard és Johnny Depp esetében.

A Bors azt írja, hogy a történtekről még egyik fél, sőt még Miley Cyrus sem nyilatkozott.

Kínosra sikerült a videoklipje

Egy időben Miley Cyrusról kellett elmondani, hogy ő Billy Ray Cyrus country-sztár lánya, aztán ez megfordult. Azonban Billy egyre gyakrabban tesz arról, hogy ne csak Miley miatt kerüljön a hírekbe.

Billy Ray Cyrus legnagyobb slágerének, az 1992-es Achy Breaky Heartnak új, Buck 22 által felügyelt "rapes" változatának klipjében az amerikai tévés veterán, Larry King jelenti be: megjöttek az ufók! Kiderül, hogy azért, hogy elrabolják Billyt és fiatal fekete barátját, aki aztán Buck 22-vá változik. Szerencsére azonban az idegenek olyan bombanők, akik a testükből csak a feltétlenül szükségeset takarják le, az arcuk pedig ilyen furára (űrlényesre?) van festve. Nagyon szeretnek bulizni, a seggüket rázni, és valami fura űrdrogot fogyasztanak. Billy Ray Cyrus sokat gitározik, bár gitár alig szerepel a dalban, dutch house-os vuttyogás annál több. Még egy hegedülő bombaufónő is akad.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről