Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hatalmas a botrány a Bridgerton körül, a rajongók őrjöngenek

Hannah Dodd, Victor Alli
Vágólapra másolva!
Nemrég ért vége a Netflixen a Bridgerton harmadik évada, azonban a rajongóknak hatalmas csalódás volt a befejező rész.
Vágólapra másolva!

A Bridgerton család a Julia Quinn-regények alapján készülő kosztümös sorozat, melyet a Netflix sugároz. A népszerű sorozat folytatásában, a harmadik évadban Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) szerelme volt a középpontban.  A barátokból lett szerelmesek története, visszahozta a második évadban hiányzó erotikát, azonban egy váratlan szál is történt.

A sorozatban Colin egyik húga, Francesca (Hannah Dodd) is férjhez ment John Stirlinghez (Victor Alli), azonban hatalmas fordulat következett be, ugyanis nem Johnba, hanem annak unokahúgába, Michaelába fog beleszeretni. A regény szerint John halála után unokafivérébe, Michaelbe szeret bele, azonban a készítők alaposan átírták a történetet, amire az írónő is reagált.

Sok Bridgerton rajongó fejezte ki a meglepetését, illetve a csalódását a harmadik évad végén történt csavarral kapcsolatban: hogy Michael Stirling, akivel Francesca szerelembe esik a Rossz korban, ezúttal Michaela lesz.

Amikor Jess Brownell először megkeresett azzal, hogy Michael karaktere legyen inkább Michaela a sorozatban, úgy voltam vele, hogy több információra van szükségem, mielőtt beleegyezem - kezdte Julia Quinn. 

A végkifejlett miatt számos rajongó őrjöngött, és csalódásukat fejezték ki, ugyanis nem ez volt az első eset, hogy a film merőben elrugaszkodott a könyvtől. Az írónő a nézők megértését kéri.

"Köszönöm a rajongóknak és az olvasóimnak a visszajelzést. 

Hálás vagyok a megértésetekért, és mélyen megérintett, hogy milyen elkötelezetten ragaszkodtok a Bridgerton karaktereihez. 

Arra kérlek titeket, hogy szavazzatok egy kis bizalmat a jövőben nekem és a Shondaland csapatának. Úgy gondolom, végső soron két történetet kapunk, az egyiket filmvásznon a másikat könyvben, és mindkettő gyönyörű lesz és megindító" - idézi őt a Deadline. 

Magyar divattervező ruhájában pózol a sorozat egyik sztárja

Nicola Coughlan, a Bridgerton egyik legfelkapottabb sztárja magyar divatmárka, a Nanushka darabjában pózolt, amit a Washington Post fotózásához vett fel. 

A márka mögött álló Sándor Szandra a csapatával ráadásul egy egyedi darabot készített a színésznőnek. 

"Így született meg a csokibarna Okobor ruha, amely a Nanushka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült. Az Okobor egy innovatív anyag, amely 56% újrahasznosított poliészterből és 44% poliuretánból készül. Ez az anyag elnyerte a rangos PETA Fashion Awards díját a fenntartható anyaghasználat érdekében tett erőfeszítések elismeréseként. Az Okobor gyártása száraz eljárással történik, amely 80%-kal csökkenti a vízfogyasztást, és GRS-tanúsítvánnyal rendelkezik, megerősítve annak környezetbarát jellegét" – részletezte a ruha mögött álló koncepciót.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről