Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bridgerton-stílusú sorozatok, amiket érdemes megnézni

A Bridgerton család
A Bridgerton család
Fotó: Netflix
Vágólapra másolva!
Hatalmas siker a Netflixen A Bridgerton család harmadik évada is, szinte letaszíthatatlan a nézettségi lista éléről. Most megmutatjuk a Bridgerton stílusú sorozatok kedvelőinek, hogy milyen sorozatok elérhetőek jelenleg a streamingszolgáltatók kínálatában, ha már esetleg végignézték az egész évadot, vagy valami hasonlóra vágynak.
Vágólapra másolva!

A Bridgerton család egy 2020-ban induló televíziós sorozat, amelyet Chris Van Dusen készített a Netflix streamingszolgáltató számára. A második évad premierje 2022. március 25-én volt, a harmadik évad első részét 2024. május 16-án mutatták be, és már azt is tudni, hogy a sorozatot folytatják, így lesz negyedik évad is. A történet Julia Quinn írónő könyvsorozatán alapul, és ez a Shonda Rhimes első forgatókönyves sorozata a Netflixen. 

Bridgerton stílusú sorozatok, A Bridgerton család
Jelenet A Bridgerton család című sorozatból
Fotó: Netflix

A történet az 1800-as évek elején játszódik egy alternatív Londonban, amelyben III. György király bevezette a faji egyenlőséget, és felesége, Sarolta királynő afrikai származása miatt sok hasonló származású embert is bevezetett a felső körökbe. A nézőknek lehetőséget ad a történet arra, hogy hogy megfigyelje ezt az erősen versengő társadalmat, ahol a fiatal házasodni képes nemesek és előkelőségeket mutatják be. A Bridgerton stílusú sorozatok óriási sikerére való tekintettel már 2023 májusában elkészült egy testvérsorozata, a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet címmel, mely az afrikai származású Sarolta királynőt helyezi a történet középpontjába. 

Bridgerton stílusú sorozatok, A Bridgerton család, Sarolta királynő, Golda Rosheuvel
Golda Rosheuvel Sarolta királynő szerepében, A Bridgerton családban
Fotó: Netflix

A következő drámasorozatok garantáltan tetszeni fognak azoknak, akik szeretik A Bridgerton család történetét. Lássuk, jelenleg milyen Bridgerton stílusú sorozatok elérhetőek most a streamingszolgáltatók valamelyikén, és A Brigderton család helyett lehet nézni!

  • Az aranykor
  • Nagy Katalin - A kezdetek
  • Kisasszonyok
  • Outlander
  • Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet


A részletekért lapozzon a következő oldalra!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről