A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNEszter Muhari
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNMadarász Dóra | Nandor Ecseki
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Hatalmasat esett a színpadon az ismert énekesnő - videó

Carrie Underwood a színpadon
Carrie Underwood a színpadon
Fotó: Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Drámaira sikerült a befejezés Carrie Underwood dél-karolinai koncertjén, az énekesnő ugyanis hatalmasat esett a levonulásnál.
Vágólapra másolva!

Carrie Underwood a dél-karolinai Myrtle Beachen lépett fel, vasárnap este ő volt a kiemelt előadó a Carolina Country Music Festen – az előadás azonban nem volt teljesen zökkenőmentes, az énekesnő a legvégén óriásit esett a színpadon. 

A TMZ által közölt videón a rossz minőségű felvétel ellenére is látszik, hogy Carrie Underwood épp befejezte a koncertet, és vonult volna le a színpadról, amikor hirtelen eltűnt, megcsúszott a lépcsőn. Nézze meg, hogy mi történt vasárnap Myrtle Beachen!

Videón Carrie Underwood színpadi balesete:

Ahogy a felvételen is lehet hallani, a nézők egy része felsikoltott, amikor látták, hogy mi történt az énekesnővel, Carrie Underwoodnak azonban valószínűleg nem esett komolyabb baja. "Nos, a tegnap este nagyon jól sikerült! És bár a vége elég váratlanul ért, az este felejthetetlen volt" – írta másnap a countrysztár az Instagramon egy lapozható bejegyzésben, amelyben több fotót is mutatott a koncertről. 

Csoda egyébként, hogy Carrie Underwood nem esett el korábban, hisz a színpad valószínűleg amúgy is csúszós volt, miután a koncert idején (legalábbis egy részében) szakadt az eső – ahogy az instagramos képek némelyikén is lehet látni.

Így szakadt az eső Carrie Underwood koncertjén:

Carrie Underwood koncertje, szakadó eső
Fotó: Instagram/Carrie Underwood / Instagram/Carrie Underwood

Nem ez volt egyébként mostanában az első hasonló színpadi baleset: áprilisban például egy másik countryzenész, Luke Bryant esett szintén hatalmasat Vancouverben, Nelly Furtado pedig a sztárok kedvenc fesztiválján, a Coachellán sérült meg.

Ki az a Carrie Underwood?

Carrie Underwood nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, akit összesen tizenhatszor jelöltek a díjra, először pedig már 2006-ban megkapta a legjobb új előadóként.

Az énekesnő 2005-ben az American Idol című tehetségkutató műsorban tűnt fel, és miután megnyerte a negyedik évadot, már nem volt megállás a karrierjében: Inside Your Heaven című dalával első countryelőadóként jutott a Billboard Hot 100 slágerlista első helyéig, első albuma, a Some Hearts pedig szintén eladási rekordot döntött, bemutatkozó lemezből női countryelőadótól soha nem fogyott még több.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!