Családja nélkül indul hosszabb útra Csobot Adél

Csobot Adél
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Reklámfilmet forgat az USA-ban a Sztárban sztár szereplője.
Vágólapra másolva!

Csobot Adélt választották a Skechers Magyarország cipőmárka-nagykövetének, ez pedig azzal jár, hogy az Egyesült Államokba kell utaznia reklámfilmforgatásra. Korábban még nem járt az USA-ban, és itthon kell hagynia a családot is.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd” – mondta. És bár profihoz méltó módon elsődlegesen a feladatra szeretne koncentrálni, mint mondta, reménykedik benne, hogy lesz egy kis szabadideje a felfedezésre és az amerikai életérzés megtapasztalására - írta a Marie Claire.

Csobot Adél nevét 2012-ben ismerték meg sokan énekesnőként, táncosként a TV2-es Dancing with the Starsban remekelt, szerepelt a Sztárban sztárban is. „Jó érzés, hogy az emberek fejében egy örök optimista, vidám kis nő képe él rólam, de hazugság lenne azt állítani, hogy mindig ilyen vagyok. Való igaz, hogy van bennem egy mélyről fakadó életigenlés, egyszerűen így teremtett meg a Jóisten, ugyanakkor néha terhes ez az imidzs” – nyilatkozta tavaly.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről