Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Megszólalt a szakításról a Dancing with the Stars sztárja

Vágólapra másolva!
Az utóbbi napokban többen is azt pletykálták, hogy a Dancing with the Stars táncosának és fodrász szerelmének kapcsolata válságba került. A híresztelésekre végül a TV2 sztárja reagált.
Vágólapra másolva!

Hegyes Bercit a Dancing with the Starsban ismerhette meg a közönség, ahol rögtön az első évadban elképesztő sikert aratott Gelencsér Tímea oldalán, hiszen megnyerték a versenyt. Azonban nem ez volt az egyetlen kupa, amit a magasba emelhetett, hiszen a harmadik évadban Csobot Adél partnereként fölényes győzelmet arattak. 

A műsor nemcsak ismertséget és díjat, hanem szerelmet is hozott neki. Hegyes és Vágner Fanni a kulisszák mögött ismerte meg egymást, ugyanis a szőke lány a Dancing with the Stars fodrásza volt. A sztárpár 2022-ben vállalta fel kapcsolatát a nyilvánosság előtt, majd az Ázsia Expressz legutóbbi évadában is feltűntek, melyben egészen a döntőig jutottak, és küzdöttek Kucsera Gábor és Tóth Dávid egykori olimpikonok ellen végül másodikként kerültek ki a hajszából.

"Fannival nagyon jól megvagyunk. Sokat szoktunk utazgatni. 

Nagyon a társamra találtam Fanni személyében, nagyon szeretjük egymást

 - nyilatkozta még korábban a TV2 sztárja. 

Úgy tűnik azonban, hogy kapcsolatuk válságba kerülhetett. A rajongóknak is feltűnt, hogy a páros egyre kevesebb közös tartalmat, fotót oszt meg a közösségi oldalakon, így egyből azt feltételezték, hogy szakíthattak. Az utolsó közös bejegyzésük március végére tehető. Vágner Fanni oldala árulkodó, hiszen már több külföldi nyaraláson is részt vett, de a táncos egyikre sem tartott vele, Berci pedig egy ismeretlen nő társaságában fotózta magát. Korábban még az esküvőről is szó volt, azonban mára már egyáltalán nincs rendben a táncos és a fodrász kapcsolata. 

A Story.hu megkereste a téma kapcsán Hegyes Bercit, aki mindössze annyit reagált, hogy nem kíván erről a témáról nyilatkozni. Ez azt is jelentheti, hogy a pár valóban szakíthatott, ugyanis, ha az ellenkezője lenne igaz, akkor minden bizonyára cáfolta volna a híreszteléseket.

Hegyes sokáig kereste az igazit, az évek során sokan összeboronálták a táncos műsorbeli partnereivel is, először Gelencsér Tímeával, majd Nagy Rékával. A férfi bevallása szerint nagyon jó barátság alakult ki közte és egykori táncpartnerei között, azonban több nem lett a kapcsolatokból. Majd 2022 nyarán feltűnt a közösségi oldalán egy titokzatos szőke lány, akiről eleinte nem nagyon árult el információkat. Végül júliusban elárulta, hogy a Dancing with the Starsban ismerkedtek össze, és szerettek egymásba, majd egy évvel később az Ázsia Expressz mexikói forgatása alatt még erősebb lett a kapcsolatuk.

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről