Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Eva Mendes elmondta Hajdú Péternek, amire mindenki kíváncsi Hollywoodban

Eva Mendes
Eva Mendes a Túl a fenyvesen című filmben
Vágólapra másolva!
Eva Mendes magyar reklámfilmet forgatott, ennek kapcsán pedig Hajdú Péternek is válaszolt egy fontos kérdésre.
Vágólapra másolva!

Magyar reklámfilmet forgatott Eva Mendes, ennek kapcsán pedig Amszterdamban interjút is adott Hajdú Péternek – akinek arról is beszélt, hogy a hivatalos visszavonulása ellenére visszatérne-e Hollywoodba.

"Eva visszavonult, hivatalosan is abbahagyta a filmezést. 

Hollywoodban folyamatosan azt találgatják, hogy visszatér-e.

Az a kérdés a filmes világban, hogy a Randiguru 2-t elvállalná-e. Mivel senkinek nem adott interjút azóta, ezért most nálunk hangzik el a válasz: szereti Will Smitht, de ha visszatérne, csak a férjével forgathatna, ha lenne persze egy jó forgatókönyv" – mondta a Borsnak Hajdú Péter, aki az Instagram-oldalán közös fotókat is mutatott a gyönyörű színésznővel.  

Hajdú Péter Instagram-posztja Eva Mendesszel:

"Német nyelvből felsőfokú nyelvvizsgám van, Evaval az interjú angolul készült. A gimiben spanyolt is tanultam, így az interjú előtt spanyolul mondtam neki, hogy a főiskolán tanultam a nyelvet, mire Eva viccesen azt mondta, hogy akár magyarul is mehet az interjú, mert úgy meg ő nem beszél… Ezzel együtt is 

nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, bár volt bennem némi izgalom.

Életemben másodszor izgultam interjú előtt. Először Robert De Nirónál" – nyilatkozta még a találkozásról Hajdú Péter, aki más világsztárokkal, Bruce Willisszel, Bud Spencerrel, Roger Moore-ral, Brad Pitt-tel vagy épp Paris Hiltonnal is készített már interjút, legutóbb pedig Michele Morronét hozta Magyarországra.

Milyen magyar felkérést vállalt el Eva Mendes?

Mint írtuk, Eva Mendes egy magyar környezetbarát termék kedvéért tért vissza, évek óta tartó visszavonulása után egy magyar reklámfilmben vállalt szerepet.

Eva Mendes köztudottan odafigyel az egészségére, naponta sportol, hidratál, és az életéből már teljesen kiiktatta a műanyagokat: éppen ezért mondott igent egy magyar felkérésre, június közepétől ugyanis egy új, magyar aludobozos víz arcaként lesz látható. Az ivóvíz egy új szűrési technológiával (CrystalTower-eljárás) készült, és aludobozos kiszerelést kapott, végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú alumíniumdobozban kerül forgalomba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről