Galambos Dorina nem rejtegeti tovább az új párját, együtt jelentek meg egy eseményen

Vágólapra másolva!
Az énekesnő éveket töltött egyedül a válása után.
Vágólapra másolva!

Tizenöt évig volt együtt volt férjével Galambos Dorina, Pély Barnával a Megasztárban ismerkedtek meg. Négy év egyedüllét után Dorinának új párja lett, erről még tavaly számoltunk be.

Sokáig volt egyedül a válás után

Galambos Dorina egy ideig Amerikában tartózkodott a szakításuk után, és négy évig tartotta magát ahhoz, hogy nincs szüksége párkapcsolatra, hiszen kiválóan boldogul egyedül is. Az utóbbi időben azonban rájött, hogy egy megfelelő társ mellett még boldogabb lehet, így nyitott az ismerkedés terén, majd rá is talált a szerelem, amelyről tavaly nyáron beszélt először:

Azt gondoltam, hogy nagyon jól érzem magam, de most már rájöttem, hogy még jobban is lehet érezni magam, mert végre megtaláltam a szerelmemet

– mesélte korábban Galambos Dorina, aki a napokban egy nyilvános eseményen jelent meg a barátjával, ahol közös képek is készültek róluk.

A femina azt írja, a megismerkedésüket egy véletlennek köszönhetik, Dorina ugyanis az együttesével az A38 Hajón forgatott, amikor belebotlott Bencébe. "Unatkoztam a forgatás előtt, még volt 10 perc, mondom, elütöm az időt. Megnézem, mi zajlik egy ilyen kis stúdióban. Bementem. Később egy buliban mondta el, annyira jó, hogy bementem hozzá, mert nagyon szívesen randizna velem, mert rég tetszem neki” – mesélte a kezdetekről.

Volt egy komolyabb műtétje a közelmúltban

Az énekesnő csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de nemrég a szerelmi élete mellett egy súlyos betegségéről is beszámolt. "Kiderült, hogy endometriózisom van, és meg kellett operálni, februárban volt a műtét. Azt nem kívánom senkinek, de jó, hogy túléltem. Amikor letelt az egy hónap, hogy a combomba kellett szurkálnom vérhígítót, és már nagyon untam, hogy egy hónap rehab és semmi bulika. Ezért úgy döntöttünk az új párommal, hogy elmegyünk szépen Miamiba, hogy megbulizzuk és megnyaraljuk. És nagyon jó volt" – mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, szerelmének már régóta tetszett.

A 40 éves énekesnő így is tett egy jó ideig, de nemrégiben úgy döntött, felvállalja a kapcsolatukat a nagy világ előtt is, és először jelent meg nyilvánosan az új kedvesével, Szaszák Bencével. A szerelméről mindössze annyit lehet tudni, hogy színpadmesterként és videótechnikusként dolgozik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!