Gáspár Evelin a legszűkebb bikinijében mutatta meg formás testét - kép

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelin a közösségi oldalán mutatta meg, hogy a bikini mennyire jól áll neki.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelint még duci kislányként ismerte meg az ország, azonban mára ez már a múlté. Még évekkel ezelőtt életmódváltásba kezdett, ami úgy látszik meghozta számára a sikert: 15 év alatt 110-ről fogyott le, és több mint 40 kg-al mutat kevesebbet a mérleg. Súlyát azóta is tartja, amire rendkívül büszke a salgótarjáni sztár, ezért sem meglepő, hogy a közösségi oldalán gyakran mutogatja magát, olykor pedig le is vetkőzik. 

A fiatal lány Cipuson nyaral a családjával, ott tartózkodása alatt pedig rendszeresen beszámol a követőinek a mindennapjairól. Leginkább bikiniben pózolgat a tengerparton, formás testét pedig imádják a férfiak. A lapozós posztban nem csak őt, de húgát, Gáspár Virágot is lehet látni, aki az utóbbi időben szintén több kilótól szabadult meg, ezért bátran le is vetkőzik.

"Csinosak vagytok lányok" - jegyezte meg egy hölgy 

De komolyak vagytok 

- olvasható egy bók a kép alatt. 

Szexbotrányba keveredett

Még 2021-ben tört ki a botrány Gáspár Evelin és exe, Boldizsár között. A férfi nehezen tudta feldolgozni, hogy Evelin elhagyta őt, ezért zsarolással akarta őt visszaszerezni. Titokban készített intim fotókat róla, melyeket a közösségi oldalán is megosztott a magánbeszélgetésekről készült képernyőfotókkal együtt. Boldizsár azt állította, hogy Gáspár Győzőék halálosan megfenyegették, míg Evelinnek egy állítólagos hangfelvétel bizonyította, hogy egykori szerelme hogyan próbálta meg őt zsarolni.

"Úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el.

Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra. 

Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte

 - mesélte korábban Evelin, aki rendőrségi feljelentést is tett az ügyben. 

Hamar elkezdett őszülni

Gáspár Evelin megdöbbentő titokról rántotta le a leplet magával kapcsolatban, amit valószínűleg nagyon kevesen tudtak róla. Gáspár Győzőék idősebbik lánya már majdnem tíz éve titkolja, hogy fiatal kora ellenére nagyon korán kezdett őszülni, így azóta folyamatosan festeti a haját. Most több képen is megmutatta, hogy milyen természetes hatást érnek el a festéssel, és az árnyalat pontosan megegyezik az eredeti hajszínével, viszont húszéves kora óta kénytelen ehhez a megoldáshoz folyamodni.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről