Megható sorokkal üzent Gesztesi Károlynak Liptai Claudia

Vágólapra másolva!
A műsorvezetőnek két gyereke van két apától: apák napján Gesztesi Károlynak is üzent.
Vágólapra másolva!

"Apák napján mindig megnézem ezt a két fotót. És a szívem túlcsordul. Micsoda boldogságban készültek ezek a képek. Drága Tobi, Ádám mindketten életem legszebb szerepével ajándékoztatok meg amikor apukái letettek a gyermekeimnek. Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig" - írta Liptai Claudia közösségi oldalán gyermeke apjainak. A színésznő-műsorvezetőnek két gyereke van, Gesztesi Sára Panka 2006-ban született, Pataki Marcell Ádám pedig 2016-ban, jelenlegi férjétől. A posztot itt tudja megnézni.

Mint írtuk, Gesztesi Károly 2020. január 4-én autóvezetés közben kapott szívinfarktust. Budapest belvárosában közlekedett kocsijával, amikor váratlanul rosszul lett. A Nyugati térnél található bevásárlóközponthoz közeli Ferdinánd hídon haladt a Podmaniczky utca felé, amikor érezte, hogy valami nincs rendben: autóját a szembe haladó forgalom irányába, a legközelebbi járdához kormányozta, és hívta a mentőket.

Bár a segítség perceken belül megérkezett, hiába próbálták az orvosok is újraéleszteni, nem jártak sikerrel. A színművészt 2020. január 9-én, a budakalászi temetőben, szűk családi körben helyezték örök nyugalomra.

Gesztesi Károly 
Fotó: MTI

Számára szerelem volt a színjátszás, ezért tudott olyan szerepeket vállalni, amelyeket igazán szívvel-lélekkel, a benne lévő érzelmek őszinte átadásával tudott megformálni. Gyerekkora óta keményen dolgozott. Vele született zenei tehetsége és kalandvágya segített neki megalapozni a saját és a családja jövőjét is, amikor egy évig Hollandiában élt zongoristaként. Külföldről hazatérve, a gyerekei jövőjét is szem előtt tartva, vállalkozásokba fektette a félretett jövedelmét. Egy ilyen ügy kapcsán is megmutatkozott, hogy mennyire jó barát és milyen végtelenül becsületes ember.

Gesztesi Károly szakmai sikerei mellett több traumatikus helyzetet is megélt a magánéletében,

 amelyekről mindig őszintén beszélt. Első házassága felbomlása után a civil foglalkozású – egykori vendéglátós - Karel Nikoletta lett a második felesége, akitől megszületett a színész második és harmadik fia: Márk és Dávid. Ez a kapcsolat is válással végződött. Gesztesi Károly harmadszorra Liptai Claudia színésznőt vette el, akitől lánya született, Sára Panka. Végül ez a házassága is felbomlott. Volt felesége, Karel Nikoletta adott életet ötödik gyermekének és negyedik fiának, Karel Áronnak, aki az édesanyja vezetéknevét viseli. Életéről itt olvashat hosszabban

Gesztesi Károly megjelenésével, derűjével, karakteres hangjával és sokrétű tehetségével lopta be magát a szívekbe. Nemcsak januárban, hanem a születésnapja évfordulóján is egy ország emlékezik rá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!