Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Nedves fürdőruhában, szexi képeken mutogatja magát G.w.M exe, Nagy Melanie - képek

Nagymelanie, Gwmexe
Vágólapra másolva!
Nem jellemző, hogy Nagy Melanie ennyire merész fotót mutat magáról, most mégis kivételt tett.
Vágólapra másolva!

Már több mint két év eltelt, mióta G.w.M Kulcsár Edina miatt hagyta ott élettársát, akitől két gyereke is született a kapcsolatból. Eleinte ez nagyon megviselte Nagy Melanie-t, kapcsolatuk azóta hullámzónak mondható gyerekei apjával, de egy ideje abbamaradt köztük a rengeteg a vita és a nyilvános veszekedés. 

Adódnak nehézségek, a kapcsolatunk Márkkal nem látszik rendeződni, sőt, nem áll jól a helyzet, viszont a gyerekeket ugyanúgy mint eddig, próbálom maximálisan védeni

 - mondta korábban G.w.M volt párja, akinek a legfontosabb, hogy kislánya és kisfia ne szenvedjen hátrányt semmiben. Eközben G.w.M és Kulcsár Edina már a második közös gyereküket várják, úgy tűnik, hogy kisfiuk augusztusban már meg is születik, így négy gyereket nevelnek majd közösen.

NagyMelanie, G.w.Mexe, Nagy Melanie
Szokatlanul merész fotót osztott meg magáról G.w.M exe, Nagy Melanie
Fotó: Füri-Hartmann Henriett / Nagy Melanie Instagram

Azt egyelőre nem tudni, hogy Nagy Melanie a szakítás óta talált-e magának párt, bár többször felmerült, hogy van valakije, azonban nagyon óvja a magánéletét, túl sok részletet nem árul el a nyilvánosságnak. Nemrég rémisztő dologról számolt be, ami gyerekeit is érinti, ugyanis több közösségi média álprofilt fedezett már fel a saját fotóival.

"Nekem csak Instagramom van... Ha Facebookon bárki lát, az egy kamuoldal!... Aki csinálta ezt a fiókot, már több ezer követőt gyűjtött a nevemben, és mindent le is másol, amit én megosztok. 

Olyan képei is vannak a gyerekekről, amelyek nekem nincsenek is meg. Nem tudom, hogy ki ez az ember, de már megtettem a szükséges lépéseket, hogy korlátozzák azt az oldalt

- mesélte korábban a kétgyerekes anyuka, aki nem hagyta annyiban a dolgot, azóta azonban nem számolt be róla, hogy mi történt az ügyben.

Nagy Melanie-nak egyébként több diplomája is van, sminkesként és műsorvezetőként is dolgozik azért, hogy biztosítani tudja gyerekeiek az anyagi biztonságot. Nemrég úgy döntött, hogy a gyerekvállalás miatt félbeszakatt tanulmányait is folytatja, ami azonban nagy lemondással járt számára, mert valamelyik munkájáról le kell majd mondania.

Beadtam a jelentkezésem az egyetemre, mesterszakra. Nagyon szerettem volna folytatni annak idején a tanulmányaimat, csak időközben máshogy hozta az élet.

De ettől függetlenül azért mindig tervben volt az, hogyha készen állok rá, és a gyerekek is elég nagyok lesznek, akkor vissza fogok iratkozni" - magyarázta korábban Nagy Melanie, aki a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként is dolgozott korábban.

Azonban most a pihenést helyezte előtérbe, hiszen egy jó ideje Dubajban tartózkodik, ahol barátnője születésnapját ünneplik egy nagyobb társasággal. Már több képet is megosztott a nyaralásról, de a legutóbbi szokatlanul merészre sikerült, szinte modelleket megszégyenítő módon pózolt a nedves fürdőruhájában a kamerának. G.w.M exe egy medence szélén fekve mutatta meg kifogástalan alakját falatnyi, rózsaszín fürdőruhájában, mely jól kihangsúlyozza Nagy Melanie formás dekoltázsát is.

A képek között lapozhat:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről