Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Rossz hírt kapott az egyre kínosabban viselkedő Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg, Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle a közvélemény szerint az egyik leggyűlöltebb páros, akiket nemrég egy műsorvezető és egy színésznő is kiosztott.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt hónapokban többször is nevetségessé tették magukat, egyre többször keveredtek kínos helyzetekbe. A pár azok táborát erősíti, akiket legjobban gyűlöl a közvélemény, ami nem véletlen. Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni. Míg Markle egyre inkább magamutogatásával hívja fel magára a figyelmet, valamint elmondása szerint rengeteg bántást kap a mai napig főleg a bőrszíne miatt. 

Graham Norton, a Heart FM Breakfast műsorvezetője úgy gondolja, hogy az emberek nagy része arra vágyik, hogy Harry herceg és Meghan Markle csendben, a nyilvánosságtól távol éljék a mindennapjaikat. Lássuk be, hogy ez azonban igencsak távol áll tőlük. Norton elmondása alapján nagy tévedésben vannak Sussexék, ha azt gondolják, hogy mindenki kíváncsi rájuk, és az egész világ körülöttük forog. A közvéleményt egyre kevésbé érdekli, hogy mit csinálnak, ezt pedig el kell fogadniuk. 

A állítását Amanda Holden színésznő is alátámasztotta, aki szerint habár a sajtó foglalkozik velük, a brit lakosságot ma már közel sem fordít akkora figyelmet rájuk, mint korábban - írja a Mirror.

Megcsalta a feleségét

A párnak két gyereke is született, mindenben támogatták egymást, azonban úgy tűnik, hogy a látszat ellenére az ő kapcsolatuk is válságba került. Egy nemrégiben megjelenő könyv szerint Harry hercegnek volt egy szeretője, aki miatt majdnem elvált Meghan Markle-től. A hölgy egy modell, Sarah Ann Macklin. Harry habár élvezte a társasgát, azonban az utolsó pillanatban kapott észhez, és szakított a lánnyal.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen leírja, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével.

"Egy zártkörű partin találkoztak.

Harry megszerezte a modell számát, és sms-ekkel bombázta.

De kiderült, hogy ez csak egy fellángolás volt a részéről" - olvasható a könyvben. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről