Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Ezzel a modellel csalta Harry herceg Meghan Markle-t - kép

Meghan Markle, Harry herceg
Vágólapra másolva!
Habár Harry herceg és Meghan Markle mindig támogatták egymást, sőt második esküvőjükre készülnek, kiderült, hogy a férfi megcsalta a feleségét, ráadásul egy modellel.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle még 2018-ban házasodtak össze a Szent György-kápolnában. Meghan Markle személyében a brit monarchia modernkori történelmében először kerül elvált, afroamerikai gyökerű amerikai állampolgár a királyi családba. A pár 2020-ban bejelentette, hogy visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kívántak válni, és az Egyesült Államokba, Kaliforniába költöztek.

Két gyerekük is született, mindenben támogatták egymást, azonban úgy tűnik, hogy a látszat ellenére az ő kapcsolatuk is válságba került. Egy nemrégiben megjelenő könyv szerint Harry hercegnek volt egy szeretője, aki miatt majdnem elvált Meghan Markle-től. A hölgy egy modell, Sarah Ann Macklin. Harry habár élvezte a társasgát, azonban az utolsó pillanatban kapott észhez, és szakított a lánnyal.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen leírja, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével. 

"Egy zártkörű partin találkoztak. 

Harry megszerezte a modell számát, és sms-ekkel bombázta. 

De kiderült, hogy ez csak egy fellángolás volt a részéről" - olvasható a könyvben. 

Az ügy kapcsán egy testbeszéd-szakértő, dr. Loise Maher is megszólalt, aki úgy véli, hogy akkoriban voltak jelei a megcsalásnak, feszült volt közöttük a viszony.

Harry beszél, Katalin hallgatja, Kamilla figyel, de Meghan üres tekintettel mered maga elé

- magyarázta. 

Sarah Ann Macklin egy közeli barátja elárulta, hogy bár a kémia megvolt a modell és a herceg között, túl különbözőek voltak - írja a Kiskegyed.

Második esküvőre készülnek

Idén gyerekeik előtt szeretnék megújítani a fogadalmukat, így másodszor is oltár elé állnak.

Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak.

A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével" - árulta el a pár egy közeli ismerőse

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről