Románia
ÉLŐ
Hollandia

Harry herceg és Meghan Markle csak úgy szórják a pénzt: milliókat költenek a luxusotthonukra

Harry herceg és Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költöztek Kaliforniába, Montecitoba. AZ 1600 négyzetméteres luxus ingatlanban számtalan hálószoba, fürdőszoba és hatalmas kert van, ennek fenntartása pedig hatalmas összeg, amire a pár egyáltalán nem sajnálja a pénzt.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban hagyták ott az Egyesült Királyságot, és költöztek Kaliforniába. A házaspár a sztárokkal teli Montecitóban található 1600 négyzetméteres luxus rezidenciában éli mindennapjait. A páros két évvel ezelőtt 14,65 millió dollárért vásárolta meg a kilenc hálószobás, és 16 fürdőszobás birtokot, miután felhagytak a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával.

A bírtok teljesen el van szigetelve a nyilvánosság elől, ezért is itt vettek ingatlant Harry hercegék a területen, ugyanis így nyugodtan elrejtőzhetnek a lesifotósok előtt. A kastélyban 9 hálószoba, 16 fürdőszoba, könyvtár, iroda, gyógyfürdő, edzőterem, játszó szoba a gyerekeknek és borospince is található. A nappaliban van az ominózus zongora, amit a pár Tyler Perry színésztől kapott ajándékba a házavató alkalmából. Itt kaptak helyet azok a rózsavizes gyertyák is, amelyeket a Soho House alapítója, Nick Jones ajándékozott számukra. Az ingatlanhoz tartozik még egy rózsakert, teniszpálya, kisebb csirkefarm, teaház, medence és garázs is, amiben 5 autó is kényelmesen parkolhat. 

Szakértők szerint a luxusingatlan karbantartása hatalmas összeget, amire egyáltalán nem sajnálja a pár a pénzt. 

Egy 14 millió dolláros értékű kastély fenntartása, mint Harryé és Meghané Montecitóban, rengeteg munkát igényel. 

Magas üzemeltetési költségekkel jár" - osztotta meg Eric Bramlett ingatlanügynök.

Hozzátette, hogy körülbelül 15 fős személyzet gondoskodik arról, hogy rendbe tegye a házat, ami jelentős költséggel bír, amihez társul még az adó, közüzemi számlák, javítások, és az állagmegóvás is. 

A házaspár azonban jókora vagyonnal rendelkezik: Harry herceg jelentős befektetési alapokat örökölt, Meghan Markle szintén rendelkezik saját vagyonnal, emellett saját márkáját is piacra dobta, nemrég pedig ismét szerződést kötöttek a Netflixxel, ami szintén egy bevételi forrás - olvasható a Mirror oldalán. 

Markle kannabiszfarmon forgatja a főzőműsorát

Sussex hercegnéje nem a férjével közös otthonában, hanem egy kannabiszfarmon forgatja majd le a főzőműsorát. A helyieket borzalmasan zavarja a jellegzetes szag. A lakosok szerint a szag fejfájást, hányingert és légzési problémákat okoz.

2019-ben Santa Barbara adott otthont a legálisan termesztett kannabisz 35 százalékának. Ma a területet „Kalifornia kannabisz fővárosaként” ismerik. A rekreációs kannabisz a kaliforniai Carpinteria-völgyet és Santa Barbarát a világ egyik legnagyobb termesztő régiójává tette.

A Van Wingerden család, akik Meghan Markle filmjének forgatásának a házigazdája- a térség egyik legnagyobb kannabisz beszállítói.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről