Harry herceget saját testvére alázta meg, Vilmos látni sem akarja őt

Harry herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceg és bátyja, Vilmos között akkor romlott meg a kapcsolat, mikor megjelent Sussex hercegének a Tartalék című memoárja, melyben nem csak a királyi családot, de testvérét is szidta. A helyzet azóta sem javult, sőt, Vilmos látni sem akarja öccsét és annak családját az Egyesült Királyságban.
Vágólapra másolva!

Harry herceg korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni.

A könyv megjelenése óta Harry és Vilmos kapcsolata folyamatosan romlik, ráadásul Sussex hercegének és feleségének afrikai látogatása sem aratott osztatlan sikert a királyi családban. 

Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és Kaliforniába költöztek, azonban az elmúlt napokban kiderült, hogy fontolgatják, hogy visszatérnek az Egyesült Királyságba, ám ennek a walesi herceg egyáltalán nem örülne. Vilmos képtelen megbocsájtani az öccsének, ugyanis úgy érzi, hogy nemcsak őt, de az egész brit királyi családot elárulta a könyvével a testvére. Többen azt állítják, hogy nem is beszélnek egymással, így az sem véletlen, hogy a hírekből tudták meg még márciusban, hogy Katalin hercegné rákos beteg.

Richard Eden királyi szakértő úgy gondolja, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek egyre kevesebb az esélye, hogy visszatérjenek a királyi családhoz. Addig van erre módjuk, míg III. Károly király az uralkodó, ugyanis ő a nehézségek ellenére is szeretne kibékülni kisebbik fiával. Azonban, ha Vilmos herceg kerül a trónra, akkor ő nem fogja engedni, hogy öccse és családja visszatérjenek, ezért a szakértő szerint fontos, hogy a pár mielőbb rendezze a viszonyát Harry elhidegült báttyával - írja a Mirror. 

Másodszor is megházasodik

Meghan Markle és Harry herceg idén gyerekeik előtt szeretnék megújítani a fogadalmukat, így másodszor is oltár elé állnak.

Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak.

A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is.

Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével" - árulta el a pár egy közeli ismerőse.

Állítólag az esküvő szerény lesz, a pár pedig utána a nászúton töltik majd a mézesheteket. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről