Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Vége a titkolózásnak: a Házasság első látásra sztárjai végre elárulták, hogy milyen kapcsolat van közöttük

Dávid Petra, Kabai Andris
Vágólapra másolva!
Ők voltak a műsor legmegosztóbb, leggyűlöltebb párjai, azonban kapcsolatuk hatalmas fordulatot vett, amiről most először beszéltek.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra párjának, Petrának és Andrisnak a kapcsolata a műsorban végig hullámzó volt. Andris többször durva szavakkal illette és megalázta Petrát. A végső döntés előtt szakítottak, sőt az ara még a WC-n is lehúzta a jegygyűrűjét. A megrázó, durva jeleneteteken Dávid Petrának nem volt könnyű visszanéznie, és a mai napig nem érti, hogy miért volt olyan megértő a férjével.

A műsort még tavaly nyáron forgatták, így egy év eltelt. Azóta, akik a közösségi oldalaikat rendszeresen figyelik, észrevehették, hogy több közös képet is megosztottak, és kiderült, hogy mára már barátok lettek az egykori házastársak, amit kapcsolatuk elején soha ne gondoltak volna.

"Andris nagyon megnehezítette a dolgomat a kísérlet alatt. 

Számtalanszor beletiport a lelkembe a megnyilvánulásaival, mégis úgy voltam vele, hogy azt a hat hetet, ameddig a kísérlet tart, fél lábbal is kibírom.

Keményebb fából faragtak engem annál, mint hogy megfutamodjak néhány csúnya, bántó megjegyzéstől. Bár tény, hogy több alkalommal is eljutottam a tűréshatáromig, és sokszor méltatlanul bánt velem, de ha csak rajtam múlik, akkor biztosan nem adom fel a célegyenesben. Andris kevésbé bírta cérnával" - kezdte a személyi edzőként dolgozó lány.

Miután véget ért a forgatás, ő jobbra, én balra mentem.

Bár egy kísérletet tettem arra vonatkozóan, hogy tisztázzuk a dolgokat, kértem, hogy hívjon fel, de majd’ fél évig nem is hallottam felőle. Legközelebb a bíróságon találkoztunk, amikor kimondták a válásunkat" - idézte fel Petra.

A válásukat követően rendeződött a kapcsolatuk, a teher is lekerült a vállukról, Andris pedig belátta, hogy hibázott, és bocsánatot kért egykori feleségétől. 

"Miután aláírtuk a papírokat, és hivatalosan is pontot tettünk a házasságunk végére, beültünk egy kávézóba beszélgetni.

Volt miért elnézést kérnem Petrától! 

Főleg, hogy az utolsó közös párterápián meghazudtoltam, és nem hittem el, hogy valóban jelezte Hildának, hogy flörtölt Lacival. Ez számomra is csupán utólag, az adásból derült ki, úgyhogy a legtöbb nézeteltérést csak később sikerült tisztáznunk" - magyarázta.

Mára mindent szálat elvarrtunk, és mondhatni, konfliktusmentes a kapcsolatunk. Ha valakinek, nekünk igazán jót tett a válás. Azt hittem, hogy az életben többet nem beszélünk, aztán tessék! 

Mára felnőtt emberek módjára, kulturáltan, indulatok és sérelmek nélkül kommunikálunk. 

Igaz, idő kellett ahhoz, hogy elengedjük, feldolgozzuk a történteket, és emberileg, barátilag bizalmat szavazzunk egymásnak, de tényleg jó cinkostársak lettünk. Megbeszéljük egymással a magánéletünket, kikérjük egymás véleményét, mi több, közös terveink is vannak a jövőre nézve" - hangsúlyozta a Story.hu-nak

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről