Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

A Házasság első látásra sztárja egy titokzatos férfival ismerkedik

Dávid Petra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja, Dávid Petra a műsorban ugyan nem találta meg a társát, úgy tűnik, hogy végre rátalált a szerelem. A férfiról egy videót is mutatott, találkozásukról pedig részletesen mesélt.
Vágólapra másolva!

Dávid Petra a TV2 nagysikerű párkereső realityjéből lehet ismerős a nézőknek, ahova azért jelentkezett, mert bízott abban, hogy megtalálja a kísérlet során a megfelelő társát. Egykori férjével, Kabai Andrással a műsorban nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, számtalanszor összevesztek, majd mikor a férfi kidobta a lakásából Petrát, szakítottak. A műsort tavaly forgatták, azóta eltelt hosszú idő, volt párjával pedig mára már nyoma sincs a feszült viszonynak, jóbarátok lettek.

Andris nemrég bejelentette, hogy rátalált a szerelem, és Petra is bevallotta, hogy jelenleg egy férfival ismerkedik.

"Eredetileg egy együttműködés miatt utaztam Noszvajra, először egy barátnőmmel, aki a koszorúslányom is volt az esküvőn, majd miután ő elment, eljött ez a fiú egy kis időre" - kezdte a személyi edzőként dolgozó lány. 

Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen.

Egyelőre nem szeretnék sokat nyilatkozni erről, bár hosszú idő óta nem került hozzám senki ennyire közel. De most már óvatosabb szeretnék lenni, úgy gondolom, hogy ha felvállalok valakit, akkor annak biztosan komolynak kell lennie" - tette hozzá a TV2 sztárja a Meropolnak.

Érdekesség, hogy a férfiről egy videót is megosztott, azonban a felvétel sejtelmes maradt, ugyanis az arcát nem lehet látni, csak a hangját hallani. 

@davidpetraedzo

Nagyon nehéz igy kostolo videot csinalni 😂

♬ eredeti hang - Dávid Petra

Férje új barátnőjéről határozott véleménye van

A válásuk után rendeződött Petra és Andris kapcsolata, a férfi pedig már az új barátnőjét is bemutatta egykori párjának.

"Mára jóban vagyunk Andrissal, nincs köztünk semmi probléma, és nagyon örülök, hogy megtalálta a boldogságot.

Ismerem a barátnőjét, Rékát, egy nagyon kedves, aranyos lány.

Szerintem abszolút Andris zsánere kívül, belül. Azt gondolom, mindenki mást hoz ki mindenkiből. Mi nem passzoltunk Andrissal. Ők viszont Rékával igen. Látszik, hogy Réka nagyon odavan érte, nagyon támogatja, és mindeközben egy makulátlan háziasszony is. Sokat becézik és ugratják egymást, szóval vicces páros" - hangsúlyozta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről