Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kiderült, együtt van-e a Házasság első látásra két szereplője

Házasság első látásra
Gál Bogi és Szandavári Geri
Vágólapra másolva!
Feltűnően sok időt tölt együtt a Házasság első látásra párja, Bogi és Geri – a férfi pedig most el is mondta, mi van közöttük.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra idején nem jött össze Bogi és Geri, vagyis Gál Boglárka és Szandavári Gergely, azóta azonban viszonylag sűrűn találkoztak a közösségi oldalaik szerint, a napokban pedig közös nyaralásra is indultak.

Természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy mi lehet közöttük, amire Geri a Tények Plusz adásában válaszolt: "Az elmúlt hónapokban több nővel voltam már, mondjuk én nem tudtam róla. Ez most egy ilyen időszak, de egyébként én nagyon szeretem, meg élvezem ezt az időszakot is. 

Bogival elmentünk újra szerencsét próbálni, mármint nem a házassággal, de sajnos nem jártunk sikerrel.

Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, de azóta azt mondogatják, hogy Bogi terhes, bár én nem tudok róla, szóval ha mégis, akkor nem tőlem van a gyerek" – magyarázta a realityszereplő.

Gerit egy másik közös fotó nyomán a Nagy Őben még Jákob Zoltán kegyeiért küzdő Mártoni Edinával is összehozták, erre így reagált: "Én jókat mosolygok ezeken, de Edinával is csak barátságban vagyunk, ennyi a történet, csak túlgondolták" – mondta. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

Rengeteg ajánlatot kap

Geri korábban, egy másik interjúban arról is beszélt, hogy rengeteg üzenetet, köztük szexuális ajánlatokat is kap

Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék,

de van, aki személyesen is odajön hozzám. Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék. Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet" – nyilatkozta még májusban.

Bogi már egy újabb szakításon is túl van

Geri műsorbeli párját, Gál Bogit szintén megtalálják egyébként ajánlatokkal, neki a Házasság első látásra után volt már egy rövidebb kapcsolata is. "Tizennyolc éves kortól hatvanévesig kapok leveleket, de 

egyelőre nem kaptam olyan üzenetet, amire szívesen válaszoltam volna.

Egyébként sem foglalkoztat most annyira az ismerkedés. A kísérlet után volt egy rövidebb kapcsolatom, ami eléggé megviselt, összetörték a szívemet. A jövőben igyekszem kicsit körültekintőbben választani, és a szívem mellett az eszemre is hallgatni" – mondta ugyanabban a májusi interjúban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről