Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Akciófilmbe illő jelenet: egy nő autóval üldözte Jákob Zoltánt

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy ott segít, ahol csak tud. Habár a szerelem eddig még nem talált rá, imádják őt a nők, azonban ami nemrég vele történt, azon még ő is meglepődött.
Vágólapra másolva!

A szépségiparban tevékenykedő üzletember, és építőmérnök  a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsült vagyonával 2023-ban Magyarország 39. leggazdagabb embere volt, így nincs oka panaszra. A Nagy Őben próbált párt találni, azonban választottjával, Bettivel szakítottak, és azóta is szingli. A műsor által szerzett népszerűséget és a szereplést is nagyon élvezi, azóta sem tűnt el a rivaldafényből, hiszen közösségi oldalain nagyon aktív.

Számos nő rajong érte, a minap azonban akciófilmben látott jelenetben volt része, ami még őt is meglepte. Luxusautójával járta az utakat, azonban észrevette, hogy egy hölgy egyfolytában üldözte őt. Jákob Zoltán ezért úgy döntött, hogy félreáll a járművel, ekkor pedig hatalmas meglepetésben volt része. A nő elnézést kért, és elmondta, hogy mivel az egykori Nagy Ő rendszeresen segít rászoruló családokon, szeretné a nagylelkűségét megjutalmazni, és egy bögrét nyújtott át neki.

Én Aszódról jöttem utánad és követtelek azért, mert ezt a bögrét neked hoztam, én csináltam. 

Azért, mert annyira kedves vagy mindenkivel, szerettelek volna megajándékozni én is - magyarázta a hölgy.

A bögrén a következő felirat olvasható: "Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként."

Az ajándék láttán Jákob Zoltán meghatódott, és egy kávéfőzőgéppel hálálta meg a rajongója nagylelkűségét.

Súlyfeleslege miatt szégyellte magát

Bevallotta, hogy mikor visszanézte a Nagy Ő adásait, akkor bizony többször is elszégyellte magát. Önbizalom hiánya volt, emiatt pedig vékonyabbnak akart látszani a képernyőn keresztül.

Kimondom úgy, ahogy van, szégyelltem magam és elegem is lett, mert folyton behúzott hassal álltam a kamera előtt.

Amikor pedig a lányok bikiniben, én pedig egy rövidnadrágban és trikóban ültünk egy hőkamera előtt, szinte már oxigénhiányos állapotba kerültem, mert még a lélegzetemet is visszafojtottam, hátha attól karcsúbbnak tűnök. Hát nem tűntem annak. A forgatás után határoztam el, hogy teljesen új életmódot kezdek. 

Különösen azután, hogy ráálltam a mérlegre és két kilóval többet mutatott 

- osztotta meg korábban a gondolatait. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről