Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Jennifer Aniston szívszorító dolgot mesélt Matthew Perryről - videó

Matthew Perry, Jennifer Aniston
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston tavaly októberben veszítette el nemcsak a kollégáját, hanem a legjobb barátját is Matthew Perry személyében. Halála nagyon megviselte őt, amiről most először beszélt.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston 2022-ben az apját, idén pedig Matthew Perryt veszítette el, aki nem csak kollégája, de jó barátja is volt. 

A színésznőért nagyon aggódnak a barátai, ugyanis a Jóbarátok szereplői közül őt és Courteney Coxot viselte meg leginkább Perry váratlan halála. Anistonnak még egy másik veszteséggel is meg kellett birkóznia a közelmúltban, az apja halálát sem tudta még teljesen feldolgozni.

"Kevesebb mint egy év alatt ez már a második nagyobb veszteség az életében, már mindjárt itt van az apja halálának első évfordulója. Még mindig nem sikerült az utóbbit feldolgoznia, de ez a mostani haláleset teljesen letaglózta" - mesélte korábban a színésznő közeli ismerőse. 

Jennifer Aniston Perry halála óta nem adott nagyinterjút, azonban hosszú idő után most először beszélt a tragédiáról. Quinta Brunson podcast műsorának a vendége volt,  azonban a beszélgetés hamar érzelmi fordulatot vett, amikor Quinta feltett egy kérdést a Jóbarátok című sorozatról.

Istenem, ne sírj!

- felelte Aniston könnyes szemmel, majd a műsorvezető is elérzékenyült. 

Quinta felajánlotta, hogy tartsanak szünetet, ugyanis láthatóan felzaklatta a színésznőt a történtek.

"Épp most kezdtem el azon gondolkodni, hogy… Jól vagyok. 

Ez egy boldog könnycsepp"

– mondta Jennifer, és egy kis szünetet tartott, mielőtt megosztotta a részleteket.

"Még belegondolni is nagyon furcsa, hogy 30 éves a Jóbarátok, ugyanis pontosan emlékszem arra a napra, amikor a televízióban bemutatták. 

Én és Matthew valahol ebédeltünk, Lisát pedig megleptük a fodrász szalonban."

Az izgalom, amiben voltunk, olyan, mintha tegnap lett volna" - emlékezett vissza, majd visszatért Matthew Perryre.

Az a tény, hogy ilyen hosszú, csodálatos életet élt, és még mindig sokat jelent az embereknek, az egyik legnagyobb ajándék.

 Tegnap este egy órát beszélgettem Courteney Coxszal, Lisaval és a fiúkkal, és tényleg van egy családunk, ami örökké egy család lesz" - idézte szavait a Hola!

Ketamin végzett vele

A Jóbarátok sztárja 2023. október 28-án, 54 évesen hunyt el. A Los Angeles-i otthonában, egy pezsgőfürdőben találtak rá. Sokáig nem lehetett tudni a halálának a pontos okát, ugyanis többen öngyilkosságnak, míg mások gyilkosságnak tulajdonították az ügyet, ám orvosszakértők később arról számoltak be, hogy ketamint találtak a vérében, és ez végzett vele. Legismertebb alakítása Chandler Bing volt a Jóbarátok című sorozatban, ám olyan nagy sikerű filmekben is feltűnt, mint a Bolond szél fúj, Bérgyilkos a szomszédom vagy a Megint 17. 

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről