Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Megszólalt egy bennfentes Jennifer Lopez és Ben Affleck nevetséges színjátékáról

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tavasszal került válságba, azóta a pár mindent megtesz, hogy eloszlassák a pletykákat. A színjátéknak azonban úgy tűnik, hogy lassan vége. Egy bennfentes újabb titkot árult el az énekesnőről, ami mindent megváltoztat.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után találtak újra egymásra 2021-ben, és még ugyanebben az évben össze is házasodtak. Azonban most úgy tűnik, hogy másodszorra is válságba került a kapcsolatuk. Az erről szóló pletykák először május elején röppentek fel, bár ők mindent elkövetnek, hogy eloszlassák a kételyeket ezzel kapcsolatban, de nem sok sikerrel. Kiszivárgott, hogy Jennifer Lopez már új ingatlanokat nézeget férje, Affleck nélkül, akivel már külön is költöztek egymástól, a férfi pedig már a jegygyűrűjét sem hordja.

Habár többek szerint kapcsolatuk csupán színjáték, úgy tűnik, hogy Jennifer Lopezt sokkal megviseli, hogy férjével egyre közelebb kerülnek a váláshoz, mint Afflecket. Alig alszik, ugyanis minden energiájával azon van, hogy fent tartsa azt a nyilvánosság előtt, hogy minden rendben van.

Jon Peters, filmproducer is megszólalt a pár kapcsolatáról, aki szerint az énekes-színésznő egyre nehezebben viseli, hogy egyedül van.

Ő egy kapcsolatfüggő, nézd meg, milyen férfiakkal volt együtt. 

Nem tud egyedül lenni. Mindig szüksége van egy férfira, soha nem töltött időt önmaga fejlesztésével, ez a probléma" - magyarázta a TMZ egyik műsorában.

Az ügyben Patti Stanger üzletasszony is megszólalt, aki szerint Lopez valószínűleg depressziós lesz, ha Afflecknek ismét lesz majd párja, és az is elképzelhető, hogy elzárkózik majd a férfiaktól - írja a Daily Mail. 

Ben Affleck még mindig a volt feleségét szereti?

Az is bizonyítja, hogy feleségével megromlott a viszonya, hogy a színész egykori párjával, Jennifer Garnerrel kettesben töltötte a vasárnapi apák napját. A TMZ oldalán lesifotókat is lehet látni arról, amint Jennifer Garner egyedül, egyszerű ruházatban tartott a feljárón Ben Affleck háza felé, illetve arról, hogy a színész utána haza is vitte kocsival a színésznőt.  Az őket fotózó riporter szerint három közös gyereküknek nyoma sem volt, így kérdés, hogy mi volt az oka vagy a célja az apák napi látogatásnak. Jennifer Lopez eközben nem feledkezett meg a férjéről, a Pearl Harbor – Égi háború című filmből származó fotójával köszöntötte Ben Afflecket, akit "a mi hősünknek" nevezett az apák napi posztban.

A mai napig nem tudni, hogy mi az igazság, de egyre több jel utal arra, hogy vége a házasságnak és a színjátéknak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről