Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Jeremy Renner szerint a Bosszúállók tagjai örök barátai lettek

Vágólapra másolva!
A majdnem halálos kimenetelű balesete után is végig mellette voltak a kollégái.
Vágólapra másolva!

Másfél ezelőtti hókotrós balesete után Jeremy Renner még mindig gyenge és sok energiabefektetést igényelnek neki a mindennapi dolgok, de a Bosszúállók mindvégig ott voltak mellette. Mint ismert, az 53 éves színészt durva, majdnem halálos kimenetelű baleset érte még 2023 januárjában, hosszas felépülés követte a kórházi kezelését.

Igazi barátokra talált, akikre végig számíthatott

A színész szerint, ami közöttük van szuperhőstársaival, az igazi barátságnak mondható, nem pedig „a közösségi oldalaknak mutatott sz*r”. Ők valóban egy család, akik mindig ott lesznek egymásnak, ezt most egy interjúban hangsúlyozta.

, kib*szottul igen, ez egy valódi dolog, nem csak az Instagramra való. Mi frankón utáljuk ezt a sz*rt. Családi esetben beszélgetünk már nagyon régóta. Ilyen ez, amikor emberekkel dolgozol együtt… nézd, együtt mentünk át egy kulturálisan jelentős élményen

– mondta Renner a Men’s Healthnek. 

És vannak válások, házasságok és babák, sok minden történt ebben a 12 évben. A filmekben úgy nézünk ki, mintha egy jelmezbálon lennénk, és nevetséges kellékek vannak, és nevetséges dolgokat csinálunk, de ez is gyönyörű, mert mindannyian össze vagyunk kötve

– folytatta a színész.

Barátként tekint a színésztársaira

Van egy testvériség köztünk, vagy akárhogy is akarod hívni. Én csak szeretetnek hívom. Mindegyiküket szeretem. Inkább megyek börtönbe Robert Downey Jr.-ral, minthogy egyedül csináljak valami csodálatost. Inkább szenvednék autóbalesetet Chris Evansszel

– tette hozzá Renner, aki nemrég nyíltan beszélt arról, hogy milyen küzdelmet folytat a 2023 januárjában elszenvedett balesete után, amely majdnem az életét követelte. 

Így van másfél évvel a balesete után

Az 53 éves színész tavaly télen majdnem életét vesztette egy durva baleset következtében, melyben több mint 30 csontja törött el, sokáig intenzív osztályon kezelték.

Bár sokáig tisztázatlanok voltak balesetének körülményei, de a nyomozás során a rendőrség elárulta, hogy Rennert a saját hókotrója ütötte el, aki épp unokaöccsét mentette meg a gép elől. A nevadai rendőrség közleményéből végül kiderültek a részletek az esetről, melyben az elszabadult hókotró maga alá gyűrte és kis híján megölte a színészt. Renner eleve azért ült a hókotrójában újév napján, hogy kimentse unokaöccse hóban ragadt autóját. 

A hivatalos jelentés szerint a színész benne ült a gépben, amikor az váratlanul megcsúszott lefelé a domboldalon. Renner unokaöccse a hókotró útjában állt, a színész így elhagyta a járművet, hogy megmentse a rokonát, végül őt gyűrte maga alá a gép, amikor megpróbált abba visszaülni, kis híján megölte.

Jeremy Renner úgy akadályozhatta volna meg a balesetet, ha a hókotrón behúzza a vészféket, ezzel megállíthatta volna a járművet, habár a hókotrónak voltak mechanikai hibái, azonban nem tette meg, és azt sem tudni, miért. 

A színész sokáig kórházi kezelésre szorult, mivel a balesetben a törésen kívül rengeteg vért veszített, a tüdeje is összeomlott és a mája is károsodott.

Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és az arccsontjaiba fémlemezeket ültettek be, az egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek. Ezért hosszas gyógyulási időt jósoltak az orvosai, még egy videót is mutatott arról, ahogy épp újra járni tanul egy antigravitációs edzőgépen, ami leveszi a felülről érkező terhelést a lábairól, így azoknak nem kell a teste súlyát tartaniuk.

Most már szemmel láthatólag sokkal jobb állapotban van az 53 éves színész, aki hamarosan a nagy sikerű Tőrbe ejtve harmadik részében fog visszatérni a képernyőkre. Most a Men’s Health magazinnak adott interjút a visszatéréséről, és arról, hogyan épült fel az elmúlt másfél évben. Azt is elárulta, hogy gyakran jár edzőterembe azért, hogy újra formába lendüljön, erről friss fotókat is mutatott a hivatalos közösségi oldalán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről