Legkisebb bikinijében vonaglik Kárpáti Rebeka - videó

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Kárpáti Rebeka szexi bikinis videót mutatott magáról az Instagramon, miközben az is kiderült, van-e most barátja.
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka az Instagramon mutatott magáról egy szexi videót, amelyben apró bikiniben látható egy nyugágyon, a háta mögött fákkal, mellette kutyával. Nézze meg a felvételt!

Kárpáti Rebeka bikinis videója az Instagramról:

Végleg szakított a párjával

Kárpáti Rebeka mostanában főleg a magánéletével került be a hírekbe, miután áprilisban egészen váratlanul szakított 17 évvel idősebb, milliárdos párjával, Lénárd Andrással, pedig előtte már az esküvőt tervezgették. A pontos okot azóta sem lehet tudni, a színésznő azonban hamar megszabadult a jegygyűrűjétől is.

A jelek szerint a férfi közben továbbra is próbálta visszaszerezni őt: a Zsákbamacska sajtótájékoztatóján feltehetően ő hagyta az óriási, gyönyörű rózsacsokrot, amely Kárpáti Rebekát várta a bejáratnál. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, a helyszínen azonban nem derült ki, hogy abban mi állt.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a békülésre már nincs mód: Kárpáti Rebeka egy ismerőse most a Blikknek beszélt arról, hogy a színésznő lezártnak tekinti a kapcsolatot, és minden erejével azon van, hogy továbblépjen. Korábban maga Kárpáti Rebeka is hasonlóan nyilatkozott a Hot! magazinnak: 

Köszönöm szépen, nagyon jól elvagyok.

Kiegyensúlyozott vagyok, egyengetem a vállalkozásomat, játszom a színházban, a saját projektjeimmel foglalkozom, ezekre koncentrálok, illetve otthon főzőcskézek, meg pakolgatok. Azt, hogy mi lesz a jövőben, maid meglátjuk. Ez egy jó, új irány kezdete is lehet" – mondta.

Komoly balesete volt

A jelenleg a Zsákbamacskában látható Kárpáti Rebeka áprilisban komoly balesetet is szenvedett, bokasérülése miatt kórházba is került. Először úgy tűnt, csak egy húzódásról van szó, később azonban kiderült, hogy komolyabb a dolog: a műsorvezetőnek "három helyen szakadt telibe a bokája", így sokáig bicegve közlekedett.

"Ezt ma már nem műtik, így gyógytornára járok és háromféle gyógyterápiára. Éppen ma megyek kontrollra, de még bicebóca vagyok" – mondta korábban Kárpáti Rebeka. Akkor még arról volt szó, hogy várhatóan legalább három hónap kell neki a teljes gyógyuláshoz, új videóján azonban már egyáltalán nem tűnik betegnek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről