Aggasztó hírek érkeztek Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
Katalin hercegné egészségügyi állapota folyamatosan romlik a kemoterápiás kezelés miatt.
Vágólapra másolva!

Nemrég derült ki, Katalin hercegné súlyos beteg, rákot diagnosztizáltak nála. A háromgyerekes édesanya maga jelentette be a hírt egy videóüzenetben, közölte, hogy egy időre eltűnik, a gyógyulására koncentrál.

Június 15-én rendezik meg a Trooping the Colour, azaz a zászlós díszszemle eseményét, ami egy ünnepélyes szertartás, és a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg már a 17. század óta, a brit gyalogsági ezred hagyománya. A rendezvényre Katalin hercegné is hivatalos, azonban nem vesz részt sem a főpróbán, sem az eseményen. Ráadásul a királyi család egy közeli ismerőse megerősítette, hogy ebben az évben már egyáltalán nem lehet majd látni a walesi hercegnét nyilvános szerepléseken. 

A sorozatos tragédia nagyon megviseli a királyt, a betegség miatt a királyi család élete jelentős változásokon ment keresztül, sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít.

Egy bennfentes elárulta, hogy egy ideig még biztosan nem fog szerepelni Katalin, ugyanis jelenleg is preventív jellegű kemoterápiát kap, ami teljesen legyengíti őt.

Katalin hercegné naptárja erre az évre üres.

Ez azt jelenti, hogy 2024-re már nem nem szerveznek a számára programokat, illetve nyilvános szerepléssel járó elfoglaltságot, azaz Katalin hercegné visszatérése 2025-re várható csak" - avatta be a részletekbe a közeli ismerős a The Daily Beast oldalt. 

Hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy a hercegné a jelenlegi egészségügyi állapotáról egy újabb videóüzenetet fog majd megosztani a közösségi oldalán, csakúgy, mint akkor, mikor beszámolt arról, hogy rákos beteg. Erre azonban nagy valószínűséggel a júliusi választásokig várni kell majd, ugyanis a királyi család úgy döntött, hogy – a szokásos eljárásnak megfelelően – elhalasztja azon hivatalos kötelezettségeit és látogatásait - írja a Glamour. 

Katalin hercegné valóban terhes?

Már az év elején nyilvánosságra kerültek olyan állítások, melyek szerint Vilmos herceg felesége azért kerüli a rivaldafényt, mert plasztikai műtéten esett át, vagy éppen válófélben van a herceggel. A pletykák a betegsége bejelentése óta sem álltak meg.

Az egyik amerikai fogadóoldalon ugyanis megjelent egy olyan fogadási tétel, amely szerint Katalin hercegné körül azért nagy  a titkolózás, mert valójában terhes. Sőt, ami még ennél is hihetetlenebb, hogy a születendő gyermek nem Vilmos hercegtől fogant, hanem a szeretőjétől. Aki felteszi a pénzét erre az állításra,  feltett összeg 10 ezerszeresét söpörheti be, ha a pletyka igaznak bizonyul. Azaz mindössze 1 dollárból (360 forint) 10 ezret (3,6 millió forint) csinálhat a fogadó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről