Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Keresztes Ildikó a drogokról és az alkoholról beszélt

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Keresztes Ildikó még májusban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy agydaganat miatt meg kellett őt operálni. Az énekesnő ősszel tér vissza a színpadra, és számos jövőbeli teve van. Elmesélte, hogy szüleinek köszönhetően nem élt soha önpusztító életet, és a drogokhoz, valamint az alkoholhoz fűződő viszonyáról is vallott.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Keresztes Ildikó nemrég mesélt arról hogy meg kellett operálni az agyát, ugyanis az agyában találtak egy daganatot. Novemberben derült ki, hogy súlyos beteg, azonban nem akart róla beszélni, úgy érezte, hogy nyugalomra van szüksége. Először beletörődött, hogy meg fog halni, de azóta már túl van a nehezén, ezért is döntött úgy, hogy beszél a történtekről.

Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök és hányinger gyötör.

Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt, valószínűleg egy vírus okozta, és nem találtak semmit.

Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött - emlékezett vissza a történtekre az énekesnő, akit már megműtöttek, s hamarosan a színpadra is visszatér.

Februárban megvolt a műtét, és szeptemberig nem vállalok sem színházi munkát, sem koncerteket.

Egy erdélyi, már New Yorkban élő barátnőm sokszor hívott Arubára, most tudtam odautazni. Pozitívan élem meg, ami történt: tudom, hogy nincsenek véletlenek" - mesélte.

Keresztes Ildikó sok zenésszel, színésszel ellentétben nem lett a drog és az alkohol rabja, amit saját bevallása szerint szüleinek, és az ő neveltetésüknek köszönhet. 

"A szüleim egy amatőr színjátszó társulatban ismertek meg egymást, onnan is örökölhettem valamit. De normális családból jövök, konzervatív nevelést kaptam, megvan bennem az erdélyi identitás, hűség, az értékek, a sport hozománya, hiszen válogatott szinten tornáztam. 

Ugyanakkor született hippi vagyok, röpködök, de nem lettem az ital, a kábítószerek rabja, önpusztító, a családi kötődés kontrollált 

- nyilatkozta a hot! magazinnak. 

Jövőbeli terveiről mesélt

Keresztes Ildikó hamarosan visszatér, és csak remélni tudja, hogy nem felejtették őt el az emberek. Ősszel több darabban is látható lesz, és önálló esten is gondolkodik. 

"Ősszel mindenképp visszatérek, talán új szerepeket is vállalok. A Turay Ida Színház visszateszi az Égben maradt repülő című Edith Piaf életrajzi darabot, ami szerintem életem szerepe. 

Szeretnék még alkotni, készülnek új dalok.

 És szeretnék egy önálló előadói estet, ami összefoglalja a zenei, színészi életemet mint egy regény - hangsúlyozta.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről