A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Elképesztő, hogy néz ki most a Két pasi - meg egy kicsi egykori kisgyereke

Angus T. Jones, Két pasi - meg egy kicsi
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
Angus T. Jones 15 éve a legjobban kereső fiatal tévésztár volt, mára teljesen eltűnt.
Vágólapra másolva!

Angus T. Jones a nagy dobása, a Két pasi - meg egy kicsi előtt kisebb szerepekben tűnt fel (Kutyafuttában, Vészhelyzet, Baráti vacsora), majd jött a szituációs komédia, amelyben Jon Cryer, Charlie Sheen, Ashton Kutcher és Conchata Ferrell mellett ő volt a főszereplő, a nézők szeme előtt kamasszá lett egykori kisgyerek. Imádták a tévézők, 226 részben játszott 2003 és 2015 között, azonban az elmúlt tíz évben szinte teljesen eltűnt.   

Angus T. Jones a Két pasi - meg egy kicsi első évadjában  
Fotó: IMDb

2012-ben volt a törés, akkor Angus T. Jones egy videóban szennynek nevezte a vígjátéksorozatot, amelyet szerinte nézni sem érdemes, majd rögtön bocsánatot is kért egy közleményben. A CBS elnöke, Les Moonves azonban nem hatódott meg a mentegetőzésen. "Úgy tűnik, az történik, ami időről időre a gyereksztárokkal szokott. A srác nyolcéves volt, amikor elkezdett velünk dolgozni. Ma már 300 ezer dollárt keres hetente, ami nem rossz fizetés egy tizenkilenc éves kölyöknek. Egyébként még mindig felveszi a heti 300 ezer dollárját" - fejezte ki azonnal rosszallását Moonves, majd azt is hozzátette, Charlie Sheen balhéi után ez már csak hab a tortán. 

Angus T. Jones
Fotó: IMDb

A 300 ezer dollár ma 108 millió forintnak felel meg, ennyit kapott tehát epizódonként a fiatal színész, amikor a sorozatot pocskondiázta. Mivel 2010-ben már 250 ezer dollárt vett fel részenként, és ezzel a világon legjobban kereső gyerekszínész volt, nyilvánvaló, hogy anyagi természetű problémái már nem lesznek ebben az életben.

Angus T. Jones
Fotó: IMDb

De hogy néz ki most? Lapozzon, mutatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!